Behçet Saatcı, Meclis Üyelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Behçet Saatcı, Meclis Üyelerini Tanıttı

Behçet Saatcı, Meclis Üyelerini Tanıttı

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı.

25.02.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı.

30 Martta yapılacak olan yerel Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde DP'den aday olan Behçet Saatcı, yeni dönemde beraber çalışmak istediği yol arkadaşlarım diye nitelendirdiği DP Belediye Meclis Üyesi Adaylarını halka tanıttı.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen DP Meclis Üyesi Aday tanıtım törenine Demokrat Parti İl Başkanı Zekai Alper, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Buğdaycı, Demokrat Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Hasan Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı.

15 yılda yapılan hizmetler ve kazanılması durumunda önümüzdeki 5 yılda Fethiye için yapılacak olan projelerin katılımcılara izletilmesi ile başlayan törende Belediye Başkanı Behçet Saatcı, listesini açıklamadan önce bir konuşma yaptı. Saatcı "Biz Demokrat Parti olarak 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde hiçbir kışkırtıcı harekete ve kötü sözlere bulaşmadan bir seçim geçirmek istiyoruz.Tamamen saygının ve hoşgörünün olduğu bir seçim yaşamak istiyoruz.Fakat daha şimdiden belden aşağı vurmaya çalışan ve hakaret içerikli sözler kullanan bazı arkadaşlarımız var.O arkadaşlar böyle yaparak şimdiden seçimi kaybettiklerini işaret ediyorlar.Ben Mete Atay ağbimi partimize bizim safımıza davet ettim ve sağolsun hiç düşünmeden evet dedi.Bizler Fethiye Sevdalılarıyız.Bizler Beşkaza Sevdalılarıyız.Beşkaza halkının başını öne eğecek hiçbir davranışta bulunmadım.Tam aksine Beşkaza ismini tüm dünyaya duyurmaya çalıştım.15 yıldır bana güvendiniz ve bende sizler için Sevdamız Fethiye için hizmetler yapmaya çalıştım.Şimdi sizden bir beş yıl daha istiyorum.Genç, dinamik ve bilgili yeni ekibimle daha güzel bir Fethiye yaratalım" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Saatcı halka tek tek meclis üyesi listesindeki isimleri tanıttı. Belediye meclis üyeleri kısa bir şekilde duygularını anlattılar., Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi listesi şu isimlerden oluşuyor;

Kontenjan; Ramazan Coşkun, Metin Talaş, Esra Bakırcı Çerçinli, Asil Liste; Mehmet Yılmaz Cesur, Mete Atay, Besir Pehlivan, Nurkaya Gündoğdu, Alaattin Yıldırım, Mehmet Sezgin, Mehmet Ünsal, Hasan Yöntem, Salim Sarı, Vesile Bildirici, Alim Kumlu, Tayfun Ünal, İhsan İbiş, Metin Soydemir, Ramazan Yanık, Mehmet Selim Günday, Yusuf Atlı, Eşref Bağçeci, Viliz Köse, Muhsine Mugatter Büyüksolak, Akın Cunda, Atik Ünlükaya, Mehmet Köse, Cemil Özgür, Özkan Hırçın, Kürşad Öztürk, Cemil Çavdır, Güliz Nalbantoğlu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Behçet Saatcı, Meclis Üyelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement