Bekçi Kulübesindeki Yangının Ardından - Son Dakika
Güncel

Bekçi Kulübesindeki Yangının Ardından

Bekçi Kulübesindeki Yangının Ardından

Antalya’da babasını, kaldığı kulübede dün akşam çıkan çıkan yangında kaybeden Yasin Kocabıyık, olayın aydınlatılmasını isteyerek, "Allah’ın takdiri ama olayın nasıl olduğunu da öğrenmek istiyoruz" dedi.

26.11.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da babasını, kaldığı kulübede dün akşam çıkan çıkan yangında kaybeden Yasin Kocabıyık, olayın aydınlatılmasını isteyerek, "Allah'ın takdiri ama olayın nasıl olduğunu da öğrenmek istiyoruz" dedi.

Dün gece saat 21.40'ta Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mehmet Atay Caddesi 6764 Sokak başındaki inşaat halindeki binanın bahçesindeki bekçi kulübesinde çıkan yangında 55 yaşındaki Şeref Kocabıyık yanarak hayatını kaybetti. Emekli imam ve 2 çocuk babası Kocabıyık'ın yaklaşık 3 aydan bu yana kulübede kaldığı belirtildi. İnşaatın bulunduğu alanda önceden müstakil evi bulunan Kocabıyık'ın dün akşam saat 21.00'de Demirgül Mahallesi'ndeki evinde akşam yemeğini yedikten sonra bekçilik için kulübeye gittiği öğrenildi.

"ALLAH'IN TAKDİRİ AMA NASIL OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUZ

İnşaatının müteahhitliğini yapan Yasin Kocabıyık, dün gece babasının ziyarete gelmek için yola çıktıklarını, 200 metre kala yangının çıktığını öğrendiklerini söyledi. Kulübenin alevler içinde olduğunu kapı ve pencerelerin kapalı olduğunu dile getiren Yasin Kocabıyık, "Babam erkenden uyumazdı. Dün gece de uyuduğunu zannetmiyoruz. Duvarları falan kırdık ama elimizden bir şey gelmedi. Babam bu kulübede hem bekçilik hem de sessiz yer olduğu için dini görevlerini yapardı. Herhangi bir kullandığı ilaç veya sağlık sorunu yoktu. Allah'ın takdiri ama olayın nasıl olduğunu da öğrenmek istiyoruz" dedi.

"BİR MİKTAR PARASI VE CEP TELEFONU YOKTU"

Kulübedeki çekmecede babasının cüzdanında bir miktar parasının ve cep telefonunun olmadığını gördüklerini söyleyen Yasin Kocabıyık, "Bu noktada şüphelerimiz var. Herhangi bir kundaklama olduğunu düşünmüyoruz çünkü pencere camlarında kırık yoktu. Yetkililerden olayı aydınlatmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılan Şeref Kocabıyık'ın cenazesinin Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde toprağa verileceği kaydedildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bekçi Kulübesindeki Yangının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Atlı Polis Grup Amirliği'nde Eğitim Tamamlandı
    19:03 Ankara'da Atlı Polis Grup Amirliği'nde Eğitim Tamamlandı

    Ankara'daki Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temel binicilik eğitimi, 6 farklı ilden gelen kursiyerlere verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan polislere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.


Advertisement