Bekir Bozdağ Çankırı'da - Son Dakika
Politika

Bekir Bozdağ Çankırı'da

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MHP’nin seçim beyannamesindeki vaatlerin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, "Bekara karı boşamak kolay derler.

08.05.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MHP'nin seçim beyannamesindeki vaatlerin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, "Bekara karı boşamak kolay derler. 3'ten 9'a şart diyorlar, ama bu millet sizin bekar olduğunuzu biliyor" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Çankırı'ya gelen Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yapraklı ilçesinde pazar ziyareti yaptı. Vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Bozdağ, düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

Muhalefetin seçim vaatlerinin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu anlatan Bozdağ, "İktidar olamayacaklarını bildikleri için böyle palavra sıkıyorlar. İktidar olacaklarını bilseler bunların yüzde 1'ini vallahi söylemezler. Çünkü yapılmasının imkanı yok. 1991 seçimlerinde de Demirel 'kim ne veriyorsa 5 fazlası' demişti" dedi.

Seçim vaatlerinin palavra yarışına dönüştüğünü dile getiren Bozdağ, "Her parti vaat verir, beyanname açıklar. Ben bugüne kadar seçim vaatlerinin bu kadar dayanaksız, bu kadar gerçeklerden uzak, bu kadar bol keseden yapıldığına hiç ama hiç şahit olmadım. Vaat yarışı palavra yarışına dönüştü. Kim daha çok palavra sıkacak onun yarışına dönüştü. Şimdi Haydar Baş diye bir zat var o ilk başladı, sonra Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve şimdi Demirtaş. Alın bakalım hepsini herkes veriyor. ya sen neyi veriyorsun, kimin malını kime veriyorsun? Nasıl yapıyorsun? Yok hesap. Ben yaptım siz merak etmeyin diyorlar. Bunların dediği yalandır. Bunların dediği palavradır" diye konuştu.

"MİLLET SİZİN BEKAR OLDUĞUNU BİLİYOR"

MHP'nin seçim beyannamesini de sert bir dille eleştiren Bozdağ, "Bahçeli şimdi vaat veriyor. ya senin gücün yetseydi 2001'de 21 Şubat ekonomik krizi varken iktidardın, onları neden yapmadın? Elini tutan mı oldu? Asgari ücreti yükselttin de Çankırılılar "hayır" mı dedi? Emeklilerin maaşlarını kat kat artırdın da Çankırılılar "hayır" mı dedi? Niye yapmadınız? Bekara karı boşamak kolay derler. Bunlar bekar oldukları için. 3'ten 9'a şart diyorlar, ama bu millet sizin bekar olduğunuzu biliyor. Yemininizin de saçma olduğunu gayet iyi biliyor" diye konuştu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bekir Bozdağ Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement