Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" Etkinliği

Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" Etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde “Kariyer Sohbetleri” kapsamında "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisi Adana’da gerçekleştirildi.

08.03.2016 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde "Kariyer Sohbetleri" kapsamında "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisi Adana'da gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Seyhan İlçe Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gösteri sunan deneyimli TV programcısı Bekir Develi'yi Adana'da konuk etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Tosun, gelecekte ülke yönetiminde görmeyi arzuladığı gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, onlar için projeler ürettiklerini ve meslek edinmelerini sağladıklarını, hedeflerinin istihdama katkı yaratmak olduğunu söyledi.

TV Programcısı Bekir Develi, "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adı stand-up gösterisinde gençlere geleceklerini şekillendirecek yaşamlarına dair önemli mesajlar verdi.

Develi, mesleğini çok sevdiğini, gençlerle birlikte olmaktan büyük haz duyduğunu belirterek, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Öncelikle Adana Gençlik Merkezleri, etkinliğe iyi hazırlanmış. Bu nedenle yöneticilere teşekkür ederim. Bu kadar kalabalık bir topluluk beni heyecanlandırdı. Gençlerin zaman zaman bunalıma düştüklerine tanık oluyorum. Halbuki ki gençler, tuttuğunu koparmalı, iyi yerlere gelmek için çaba göstermeleri gerekir. Gençler kendine güvenmeli, hayallerinin peşinde büyük inat ve sabırla koşmalı. Ben de yaşamımda zaman zaman sorunlar yaşadım. Ancak, yılmadın, mücadele ettim ve şu anda yaptığım işten dolayı çok mutluyum."

Develi, gençlerin kendilerini iyi ifade etmeleri halinde yaşamdan daha keyif alacaklarını belirterek, yaşamından örnekler vererek mizahi bir dille gençlere önemli mesajlar aktardı.

Etkinliğe katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, konuşmaların ardından gençlik merkezi üyeleri tarafından yapılan tabloyu Bekir Develi'ye vererek, gençlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu arada etkinliğe; Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çeşitli kurum ve dernek yöneticileri ile çok sayıda gençlik merkezi üyesi ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin ardından Seyhan Gençlik Merkezi hizmet binasına gelen Develi, burada da gençlerle sohbet etti ve soruları yanıtladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bekir Develi ile Ünlü Mamuller' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement