Bekleyecek Erciyes Türk Kurultayı İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Bekleyecek Erciyes Türk Kurultayı İptal Edildi

Erciyes Türk Kurultayı Tertip Komitesi Başkanı Necip Dinçer, 6-7 Ağustos'ta yapmayı planladıkları kurultayı iptal ettiklerini bildirdi.

26.07.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Türk Kurultayı Tertip Komitesi Başkanı Necip Dinçer, 6-7 Ağustos'ta yapmayı planladıkları kurultayı iptal ettiklerini bildirdi.

Dinçer, düzenlediği basın toplantısında, dünyanın en büyük gönüllü organizasyonlarından biri olan kurultayın bu seneye kadar kesintisiz devam ettiğini söyledi.

Erciyes'teki kurultaya bu yıl MHP genel başkan adaylarının da katılma kararı aldıklarını anımsatan Dinçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sene yüz binlerce kişi Erciyes'e hareket edecekti. Aslında iptal edilmesinin bana göre gerçek sebebi bu. Ülkücüler bugün Erciyes'e çıkarsa çok gür bir ses çıkacaktı ve yapılan yanlışları hem Şehmuzlara hem de Hükümet yetkililerine ikaz edecekti. Türkiye'nin içinde bulunduğu olağanüstü hallerden dolayı iptal etmemizi istediler, bizler de iptal ettik. Fazla karışıklığa sebep olmayalım istedik."

MHP genel başkan adaylarını kurultaya kendilerinin davet etmediğini dile getiren Dinçer, "Onlar gelmek istedi. Buraya herkes katılabilir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hariç herkes gelebilir. O da iptal ettiği için gelemez. Genel başkan adayları için kalacakları yerleri bile ayarladık. Bunların arkasından 'Biz Erciyes'e katılamayacağız' diye bir açıklama yaptılar. Bunu çok saygısızca görüyorum. Bir insan MHP'ye genel başkan olacaksa nezaket kurallarını iyi bilmeli ve kendi insanına tepeden bakmamalıdır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bekleyecek Erciyes Türk Kurultayı İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement