Beko, Fc Barcelona İle Milyonlara Ulaşıyor - Son Dakika
Güncel

Beko, Fc Barcelona İle Milyonlara Ulaşıyor

Barcelona Oyuncuları ve Beko Çalışanları Bir Videoda Buluştu

18.12.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arçelik A.Ş.'nin uluslararası markası Beko, FC Barcelona ile sezon başında imzaladığı sponsorluk anlaşması ile milyonlarca kişiye ulaşıyor. Beko logosu 4 yıl boyunca, dünyanın en iyi futbol takımlarından biri olan FC Barcelona'nın formasının sol kol kısmında ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak. Beko, bu işbirliğinin bir simgesi olarak FC Barcelona oyuncuları ve dünyanın dört bir yanındaki çalışanlarının birbirlerine merhaba dediği filmi de yayınlamaya başladı.

Arçelik A.Ş.'nin uluslararası markası Beko, sezon başında FC Barcelona ile dünya çapında iki markayı bir araya getiren dört yıllık bir ortaklığa imza attı. İki dev marka arasında yapılan anlaşma kapsamında, Beko'nun yine aynı gün lansmanı yapılan yeni logosu da Barcelona'nın yeni takım formasının ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alıyor.

Beko'nun bu işbirliğini duyurmak için çektiği filmde Barcelona'nın birbirinden yetenekli oyuncuları ve Beko çalışanları yer aldı. Dünyanın dört bir yanındaki Beko çalışanları ve futbolcuların birbirine merhaba dediği video hem Barcelona futbol takımının hem de Beko'nun sosyal medya kanallarında yayınlandı. Film 3.000.000'dan fazla görüntülendi ve 500.000 defa izlendi.

FC Barcelona, Beko ile yaptığı anlaşma kapsamında yayıncı kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları dışında ilk kez formasının sol kol kısmını bir markaya tahsis etmiş oldu. Beko yeni logosuyla, Neymar ve Lionel Messi'nin de dâhil olduğu FC Barcelona takımı oyuncularının üzerinde milyonlarca futbol severe ulaşıyor.

FC Barcelona'nın sosyal medyada 130 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. FC Barcelona'nın yıldız oyuncuları rekorlar kırmaya ve böylece medyada geniş yer bulmaya devam ediyor. Messi hem İspanyol Futbol Ligi, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu unvanını ele geçirdi ve tüm dünyada geniş yankı uyandırdı.

Real Madrid ve FC Barcelona'nın oynadığı, El Clasico olarak adlandırılan maçlar dünya genelinde ortalama 400 milyon kişi tarafından izleniyor. İspanyol Ligi La Liga maçları ise 156 ülkede canlı ve banttan yayınlanıyor. Beko markası bu maçlar aracılığıyla, yeni logosu ve stadyum içinde aldığı markalama hakları ile geniş bir görünürlük elde ediyor.

Bir sezonda ortalama 8 milyon forma satan FC Barcelona'nın dünya genelinde 330 milyon seyircisi olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beko, Fc Barcelona İle Milyonlara Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement