Bektaş, Çaydamar'da Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bektaş, Çaydamar'da Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Bektaş, Çaydamar\'da Vatandaşlarla Biraraya Geldi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, ev toplantılarına Çaydamar Mahallesi'nde yaptığı iki ev ziyareti ile devam etti.

18.03.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, ev toplantılarına Çaydamar Mahallesi'nde yaptığı iki ev ziyareti ile devam etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Çaydamar Mahallesi'nde yaptığı ev toplantılarında, 30 Mart yerel seçimler için projelerini anlattı. Mahalle sakinlerinin maytap ve konfetileri ile karşılanan Bektaş, Zonguldak'ın yaşanabilir bir şehir olması gerektiğini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: "Misafirlerimiz Zonguldak'a geldiğinde bir yerlere götüremez olduk. Zonguldak bırak gezilebilecek bir yeri yaşanabilecek bir yer bile olmayacak böyle devam ederse. Zonguldak'ta kaliteyi yükselttik. Önceden seçim projeleri bile olmazdı. Bizler bu şekilde seçim projelerimizi anlattıkça diğer siyasi partiler de bir şeyler yaparak proje üretmeye çalışmışlar. Bizler bu şekilde kaliteyi yükseltmiş bulunuyoruz. Türkiye'nin en başarılı belediyeleri diye söylenen Eskişehir de bir şeyleri satarak kendine para kaynağı oluşturmuştur. Para kaynağı olmalı ki bir şehirde o şehir güzel ve yaşanabilir bir kent olsun. İşte bana Kozlu'yu sattı diyorlar. Ben bir şeyleri yapabilmek için para kaynağı oluşturabilmek için bunları yaptım. ve satılan yerlerde şu an yüzlerce sigortalı insan evine ekmek götürüyor. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı. Ben belediye başkanı olduğumda Zonguldak'ın ne kadar değiştiğini hep beraber göreceğiz. Yapamayacaklarımıza değil yapabileceklerimizin sözünü veririz. Bana güvenen, samimi bulan insanlar güvenen insanlardan oy bekliyorum" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bektaş, Çaydamar'da Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement