Bel Küreği ile Gasp Yapan Zanlıların Yakalanması - Son Dakika
Yerel

Bel Küreği ile Gasp Yapan Zanlıların Yakalanması

Beyşehir ilçesinde, bel küreği ile tehdit ettikleri akaryakıt istasyonu görevlisinden 600 lira alarak kaçtıktan sonra yakalanan 3 kişi serbest bırakıldı.

05.12.2014 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde, bel küreği ile tehdit ettikleri akaryakıt istasyonu görevlisinden 600 lira alarak kaçtıktan sonra yakalanan 3 kişi serbest bırakıldı.

Beyşehir- Hüyük karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisini bel küreğiyle tehdit ederek 600 lirasını gasp ettikten sonra tutuklanan Ömer S. (26), Adem A. (18), ve Süleyman S. (27) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Alınan bilgiye göre şüphelilerden biri, avukatı aracılığıyla kendisinin olayın yaşandığı saatlerde Amasya'da olduğuna dair bir görüntü kaydını mahkemeye sundu. Beyşehir Cumhuriyet Savcılığının talebi üzerine   mahkemenin 3 kişi hakkında kuvvetli şüphenin dağılması sebebiyle yaşanabilecek olası mağduriyetin önüne geçilmesi adına tahliye kararı verdi. Şahıslar bu kapsamda tahliye edilerek serbest bırakıldı.

Olaya ilişkin soruşturmanın kapsamlı olarak sürdüğü ve ilgili kriminal laboratuvarından gelecek görüntü iyileştirme sonucunun ardından olayın tekrar değerlendirileceği bildirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bel Küreği ile Gasp Yapan Zanlıların Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • seyit ali sert: he ne oldu sap gibi kaldınız bi insanı suçlarken adam gibi araştırın jandarma başaralıymışnah başarılı oglum ailem magdur oldu hesabını verin 0 0 Yanıtla

Advertisement