Belçika Polisi, EURO 2016 Maçı Öncesi Bombalı Saldırıyı Engelledi - Son Dakika
Spor

Belçika Polisi, EURO 2016 Maçı Öncesi Bombalı Saldırıyı Engelledi

Belçika Polisi, EURO 2016 Maçı Öncesi Bombalı Saldırıyı Engelledi

EURO 2016'da oynanacak Belçika - Macaristan maçı öncesinde, taraftar grubunun arasına girip bomba patlatmayı planlayan bir kişi Belçika polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

25.06.2016 17:17  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Belçika ile Macaristan arasında oynanacak mücadele öncesinde müthiş bir iddia ortaya atıldı.

BOMBALI SALDIRI!

Belçika polisinin, EURO 2016'da oynanacak olan Belçika-Macaristan maçı öncesi üzerine bağladığı bombayı maçları dev ekranlarda izlemek için toplanan binlerce taraftarın arasına karışıp patlatmayı planlayan 20 yaşındaki bir şüpheliyi yakaladığı iddia edildi.

BASKIN YAPILDI

Fransız haber kanalı RTL'ye göre Belçika polisi, bugün erken saatlerde belirtilen adrese baskın yaptı.Belçika polisi, ülkenin doğusunda bulunan ve Almanya sınırına yakın olan Vervier şehrinde yapılan iki saatlik operasyondan sonra şüphelinin gözaltına alındığını söyledi. Polisin gözaltına aldığı şüphelinin sorgusu devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE 3 KİŞİ YAKALANDI

Geçtiğimiz hafta terörle mücadele polisleri EURO 2016 maçları öncesi taraftarların toplandığı yerlerde saldırı yapmayı planlayan üç kişiyi yakalamıştı.

Son Dakika Spor Belçika Polisi, EURO 2016 Maçı Öncesi Bombalı Saldırıyı Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement