Belçikalı Memur, Katar Prensesinin Peçesini Yırttı - Son Dakika
Güncel

Belçikalı Memur, Katar Prensesinin Peçesini Yırttı

Belçikalı Memur, Katar Prensesinin Peçesini Yırttı

Belçika'da görev yapan Jean-Marie Pire adlı bir memur, Katar Prensesi'nin peçesini yırttı. Prensese yüzünü gizlediği gerekçesi ise 140 euro ceza kesildi.

21.08.2014 16:38  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Daily Mail tarafından geçilen haberde, Belçika’da görev yapan Jean-Marie Pire adlı bir memurun Katar Prensesi’nin peçesini yırttığı belirtildi.

YANIT VERMEDİ, PEÇESİNİ YIRTTI

Olay, ülkenin başkenti Brüksel’de meydana geldi. Jean-Marie Pire’nin yanına yaklaşan üç genç kadından bir tanesi kentin en önemli turistik mekanlarından biri olan Grand Place Meydanı’na nasıl gidilebileceğini sordu. Pire ise genç kadının sorusunu ‘‘Yüzünü gizleyen insanlarla konuşmayı tercih etmiyorum’’ şeklinde yanıtladı ve ardından da kendisine herhangi bir yanıt vermeyen ve ismi açıklanmayan prensesin başındaki peçeyi yırtarak çıkardı.

"BELÇİKA'DA YASAK OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM"

Memur, konuyla ilgili olarak daha sonra yaptığı açıklamada, ‘‘Belçika’da yüz gizlemenin yasak olduğunu kendilerine anımsatmak istedim’’ şeklinde konuştu.

PRENSES ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından savcılığa başvuran genç kadın, memurun başındaki peçe ile birlikte küpelerini de kopardığı ve bu sebeple yüzünde çizikler oluştuğu gerekçesi ile şikayetçi oldu.

YÜZÜNÜ GİZLEDİĞİ İÇİN 140 AVRO CEZA KESİLDİ

Memur hakkında saldırı gerekçesi ile soruşturma açılması gündeme gelirken genç kadına ise kamuya açık mekanda yüzünü gizlediği gerekçesi ise 140 avro ceza kesildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Belçikalı Memur, Katar Prensesinin Peçesini Yırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • LEYL: KADIN TESETTÜRÜNÜN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN ZİHNİYET. ÜLKEMİ NEHALE GETİRDİNİZ KARA ÇARŞAFLARINIZIN ALTINDA NE HALT KARIŞTIRDIĞINIZI SANKİ BİLMİYORUZ. UZAYLI KAFALI STREÇ PANTALONLU ŞIKIDIMLARA NE DEMELİ. MADEM ALLAH İÇİN YAPACAKSINIZ ORTASINDA DURMAK ZORMU?YA GÖSTERİŞ YA ABARTI. NE BİLELİM ALTINDA ADAMMI VAR DÖNMEMİ VAR. KUYUMCUYU SOYMADILAR MI ÇARŞAF ALTINDA. GİZLİ SAKLI İŞ YAPABİKMELERİ İÇİN PARAVAN. DEVLETTE ÇANAK TUTUYOR. İNSANIN İÇİNDEN MAOCU OLASI GELİYOR. TEK TİP KIYAFET. HA BU ARADA KASIKLARINDA ETEK ŞORT GİYİPTE NE BAKIYORSUN ÖKÜZ DİYEN BİR TAYFA VAR. ONLAR DAHADA KOMİK. RABBİM SEN BİLİRSİN SEN BÜYÜKSÜN. :)))) 19 43 Yanıtla mhmt: ALTINDA OLANA MERAK SARMA BENCE O SANA 3 BEDEN BUYUK GELİR 0 0 LEYL: SANA YAZININ NERESİ DOKUNDU ACABA. BEL ALTI ZİHNİYETİNİ TAŞIYIPTA YAZININ ÖZÜNÜ ANLAMA GÜÇLÜĞÜ YAŞAMAKTA ZOR OLSA GEREK. AYRICA MERAK SARILACAK BİR ŞEY YOK. KADIN KILIĞINA BÜRNÜP GEZİYORSAN O SENİN SEÇİMİN. SURETİNİ GİZLEYİP GEZMEK TESETTÜRSE NE DEMELİ? Hz. Âişe’den rivâyete göre, Bir gün Hz. Ebû Bekir’in kızı Esmâ ince bir elbise ile Allah Resulunun huzuruna girmişti. Resulullah (s. a. s) ondan yüz çevirdi ve şöyle buyurdu: “Ey Esma! Şüphesiz kadın erginlik çagına ulaşınca, onun şu ve şu yerlerinden başkasının görünmesi uygun değildir. ” Hz. Peygamber bunu söylerken yüzüne ve avuçlarına işaret etmişti” YÜZ DİYOR BAK YÜZ. 0 0 LEYL: SAOL HASAN KARDEŞ ANLATILANI ANLAYABİLME KABİLİYETİNİN ZOR OLDUĞU GÜNLERDE DESTEĞİN İÇİN SAOL. AMA SENDE BENDE BİLİYORUZ Kİ DEVİR GERÇEKTENDE DOĞRUYU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVMA VAKTİDİR. KOVARLAR SIKMAYALIM CANIMIZI. ANLAYAN ANLAR ZATEN. TESETTÜRE HAKARET ETMEYİP GERÇEK TESETTÜRÜ SAVUNDUĞUM İÇİN BU TEPKİLER. ALLAH BİLİR DOĞRUSUNU. 0 0
  • mardinli: bize ne belçikadan yaw 25 34 Yanıtla
  • NURHAK: BİZİM TROLLER ANCA TÜRBAN MİLİTANLIĞI YAPARLAR. . ANLAMIYORSUNUZ GALİBA, YÜZÜ GİZLEMEK YASAK ÜLKEDE. . HER YEİ ARAP DİYARI SANDINIZ HERALDE. . 29 24 Yanıtla
  • VAY: ALLAH ZULUMLERE SABREDİYOR. AMA KAHHAR OLDUĞU ZAMAN VAY BU İNSANLARIN HALİNE. 31 12 Yanıtla
  • TESETTÜR: BRE GAFİLLER KURAN-I KERİM DE DIŞARI ÇIKARKEN ELBİSELERİNİZİN ÜZERİNİZE TESSETTÜR GİYİNİN DENİLMİYORMU? SİZE NE ALTINDA NE GİYERLERSE GİYSİNLER ÖNEMLİ OLAN TESSETTÜRDÜR. 12 20 Yanıtla .: kurandaki tesettürün anlamını peygamber efendimizin sünnetinde anlıyoruz yani peygamberimiz (s. a. s) döneminde bayanlar kapalıydı ama yüzleri gözüküyordu sadece gözlerin gözükmesi yada tamamen kapatmak farz değil ama tesettürün manasıda sadece giyinmek anlamında değil hal ve hareketler konuşma şekli herşeyle edepli olmadır. . . 0 0
  • VAYBE: helen tipe bak 10 11 Yanıtla
  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.


Advertisement