Belçikalı Sağ Bek, Galatasaray'ı Takibe Aldı - Son Dakika
Spor

Belçikalı Sağ Bek, Galatasaray'ı Takibe Aldı

Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

01.08.2015 14:01  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyen Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

GALATASARAY'I TAKİBE ALDI

Sağ bek pozisyonunda Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'ın, özellikle Şampiyonlar Ligi için yeterli olmayacağını düşünen ve bu bölgeye takviye yapılmasını bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, sarı kırmızılı takımın gündeminde yer aldığı iddia edilen Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in resmi twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmeye başlamasıyla heyecanlandı.

SABRİ İKİ PENALTI YAPTIRMIŞTI

Galatasaraylı taraftarlar, Sabri Sarıoğlu'nun 2 penaltı yaptırdığı Nice maçındaki performansını da sosyal medyada eleştirmiş ve bu performansın ardından teknik heyet ve yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmelerini beklemişlerdi.

BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA FORMA GİYDİ

2014-2015 sezonunda Club Brugge'ün Beşiktaş'la UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı iki maçta da 90 dakika forma giyen Meunier, Belçika ekibinde geçtiğimiz sezon 46 maçta sahaya çıkmış ve 2 gol kaydederek 1 de asist yapmıştı.



23 yaşındaki 1.90'lık sağ bekin, dizinden geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle sahalara Eylül ayının başında dönebileceği belirtiliyor.


Belçikalı Sağ Bek, Galatasaray\'ı Takibe Aldı

Son Dakika Spor Belçikalı Sağ Bek, Galatasaray'ı Takibe Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Kontenjandan Coni: Gs liyim ama geçen sene hakemlerle şampiyon olduk 3 7 Yanıtla
  • asi: Ulan sabriye verilen para boşuna 4 3 Yanıtla
  • dr ali: Sabri candır 1 3 Yanıtla
  • İst: Bence real Madrid sabriyi almalı 3 1 Yanıtla
  • 1905gs: Sabri-Camdal-H.Balta-Olcan satın bunları hepsi para 2 1 Yanıtla
  • UZUN ADAM: Iyi futbolcu. Belcikika dan takip ediyom bunu. Sabri den 1000 kat iyi 3 0 Yanıtla
  • asker : sabri zamanında çok emekleri olmuştur galatasaray a. bizim camiamız emeğe ihanet edecek olsa yada bi tür taraftarı dinliyecek olsaydı gogsumuzde fb yazardı kardesss. sabri candir atsa da atmasa da camiamiz ona minnettardir 1 1 Yanıtla
  • s2kan: Yaaa kardesim sabri yuzunden futboldan sogudum ne parasi etmesi,tvyi actigimda sabriymis tarikmis,telesmis, olcanmis,gecin bunlari gecin 2 0 Yanıtla
  • gariban : her sene şambiyonlar katılırsınıs bir sürü para gelir genede para yok bi tane akıllı başkan gelmiyecekmi bu galatasaraya yzıklar olsun 2 0 Yanıtla
  • Kamil: Millet Mario gomezi queresma yi Nani yi Van Persie yi aliyor biz hala 1 milyonluk adamlara urasioruz 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement