Belde Belediyesi Kaldırımlara Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Belde Belediyesi Kaldırımlara Fidan Dikti

Belde Belediyesi Kaldırımlara Fidan Dikti

Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belediyesi, ana yolunun kaldırımlarına 200 adet top akasya, belediye bahçesine de 20 adet ladin çamı dikti.

21.06.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belediyesi, ana yolunun kaldırımlarına 200 adet top akasya, belediye bahçesine de 20 adet ladin çamı dikti.

Beldedeki hizmet atağını sürdüren Günkırı Belediyesi, beldedeki yeşillendirme çalışmaları kapsamında belde ana yolunun kaldırımlarına ve belediye bahçesine fidan dikti. Kaldırımlara 200 adet top akasya, belediye bahçesine ise 20 adet ladin çamını diktiklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, temiz ve sağlıklı bir çevrenin olması için yeşillendirme çalışmasının yapılması gerektiğini belirtti. Bu güne kadar belde ana yolunun kaldırımları olmadığından dolayı bu çalışmayı ertelediklerini belirten Başkan Çetinsoy, "Geçen sene ana yolumuzun her iki tarafına kaldırımlar yaparak gerekli ışıklandırmayı yaptık.

Mevsim şartlarının uygun olmamasından dolayı fidan dikim çalışması bu seneye kaldı. Bu güzel kaldırımlarımızı fidan sız bırakmak olmazdı. Hem çevremize güzel bir görünüm kazandırmak hem de gerekli yeşillendirmeyi yapmak için 200 adet top akasya fidanını diktik. İnşallah bu çalışma alanımızı önümüzdeki yıllarda daha da genişleterek beldemizi daha da yeşillendireceğiz" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belde Belediyesi Kaldırımlara Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement