Beldelere Başkan Güvence Verdi - Son Dakika
Güncel

Beldelere Başkan Güvence Verdi

Beldelere Başkan Güvence Verdi

Başkan Kocaoğlu, Mart seçimlerinden sonra kapatılacak beldelerin belediye başkanlarıyla görüştü; hizmet desteklerinin artarak süreceğini konusunda kimsenin tereddüt etmemesini istedi.

05.11.2013 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 Mart seçimlerinden sonra kapatılacak beldelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Beldelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni bağlanacak ilçelerde 1 Nisan 2014 tarihinde başlayacak yasal süreyi beklemeden çalışmalara başladıklarını söyledi. 2004 seçimlerinden sonra sorumluk alanlarının 5 kat büyüdüğünü ancak inanarak çalışarak üstesinden geldiklerini belirten Başkan Kocaoğlu, "1 Nisan 2014 tarihinden sonra, sorumluluk alanımız bu kez 2 kat daha büyüyor. Yine üstesinden gelecek inanca ve donanıma sahibiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortada. Sorumluluk alanımıza girecek yerlerde de diğer ilçelerde yaptıklarımızın aynısını yapacağız. Zaman kaybetmeden çalışmalara başladık" dedi.

Yasayla kapatılacak beldeler arasında, tarihi değerleriyle öne çıkan yerlerin de bulunduğuna dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bu beldelerimizdeki belediyelerin kapatılmasını doğru bulmadığımızı defalarca dile getirdik. Gecenin bir yarısında belediye başkanının kapısını çalabilen vatandaşın, aynı şeyi belediye bürokratına yapamayacağını anlattık. Ancak yasalar böyle emrediyor. Öyleyse biz de, mahalleye dönüştürülecek bu beldelerimizin eksikleri konusunda daha fazla özen göstereceğiz. Belde halkını yalnız bırakmayacağız. Yeni projeler üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Tarihi Şato Konukevi'nde düzenlenen toplantıya; Birgi Belediye Başkanı Muhittin Cumhur Şener, Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel, Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar, Çaylı Belediye Başkanı Rıfat Önder, Kayaköy Belediye Başkanı Ali Alkaşlı, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Göçbeyli Belediye Başkanı Esat Karacan, Bölcek Belediye Başkanı Tevfik Üreten, Yeni Şakran Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, Gökçen Belediye Başkanı Mustafa Önem, Zeytindağ Belediye Başkanı Feridun Ergun, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve Mordoğan Belediye Başkanı Ahmet Çakır katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beldelere Başkan Güvence Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement