Belediye Bandocularına Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika
Yerel

Belediye Bandocularına Teşekkür Belgesi Verildi

Belediye Bandocularına Teşekkür Belgesi Verildi

Romanya’nın Piteşti şehrinde düzenlenen Uluslararası 5. Bando Festivalinde Türkiye’yi ve Bolu’yu başarıyla temsil eden Bolu Belediye Bandosu’na teşekkür belgesi verildi.

09.09.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya'nın Piteşti şehrinde düzenlenen Uluslararası 5. Bando Festivalinde Türkiye'yi ve Bolu'yu başarıyla temsil eden Bolu Belediye Bandosu'na teşekkür belgesi verildi.

Romanya'da bando festivalinde Türkiye'yi ve Bolu'yu başarı ile temsil eden Bolu Belediye Bandosu ve Belediye Halk Dansları Topluluğu üyeleri, Başkan Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ederek Romanya'da katıldıkları Uluslararası 5. Bando Festivalinde yaşadıkları anıları paylaştılar. Hem ülkeyi hem de Bolu'yu başarı ile temsil eden bando ve halk dansları ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Romanya'da bizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Başarılarınız bizim içinde büyük bir gurur oldu. Bu yıl ikincisini coşku ile ilimizde kutlayacağımız Köroğlu Festivalinde halk oyunları gruplarıyla beraber uluslararası çerçevede ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından Romanya'da Türkiye'yi ve Bolu'yu başarıyla temsil eden Bolu Belediye Bandosunu temsilen Bando Şefi Mehmet Kılıç'a teşekkür belgesi takdim etti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Bandocularına Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement