Belediye Başkan Toltar'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika
Politika

Belediye Başkan Toltar'dan Muhtarlara Ziyaret

Kocaeli'nin Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı Başkan Toltar, ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti.

17.02.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı

Başkan Toltar, ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Mahallelerin sorunları hakkında bilgi alan ve fikir alışverişinde bulunan Toltar, bütün mahallelerin muhtarlarını ziyaret ederek sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını en iyi muhtarların tespit edebileceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten muhtarlar, Başkan Toltar'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ali Toltar, muhtar ziyaretlerine Tepecik, Çerkeşli ve Demirciler mahallerine yapacağı ziyaretlerle devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Belediye Başkan Toltar'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement