Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan Çanakkale Zaferi Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan Çanakkale Zaferi Kutlaması

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan\'dan Çanakkale Zaferi Kutlaması

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, bağımsızlığı söz konusu olduğunda neleri başarabileceğini Çanakkale Zaferi ile tüm dünyaya kanıtlayan Türk milletinin, bunu 15 Temmuz darbe girişimi sırasında dünyaya bir kez daha hatırlattığını belirtti.

17.03.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, bağımsızlığı söz konusu olduğunda neleri başarabileceğini Çanakkale Zaferi ile tüm dünyaya kanıtlayan Türk milletinin, bunu 15 Temmuz darbe girişimi sırasında dünyaya bir kez daha hatırlattığını belirtti.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102'nci yıl dönümünü kutlayarak, Çanakkale'de insanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığını ifade etti. Bu savaşta her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen tarihte benzeri görülmemiş şanlı bir destan yazıldığını belirten Ayhan, "milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığı Çanakkale Zaferi ile milletimiz, vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur. Bu zafer, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale Destanı, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın, gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın' dizelerinde dediği gibi, tarihe sığmayacak kadar büyük ve bir o kadar da anlamlı bir zaferdir" dedi.

Çanakkale'de insanlığın vatan, millet ve bayrak sevgisinin karşısında hiçbir silahın galip gelemeyeceğine şahit olduğunu dile getiren Ayhan, "Aziz ve kahraman milletimiz, 15 Temmuz'da Çanakkale ruhundan hiçbir şey kaybetmediğini dünyaya bir kez daha göstermiştir. 102 yıl önce, dönemin en güçlü ordularına ve en modern silahlarına göğsünü siper eden milletimiz, o tarihi gecede de tankların önüne yatıp, kurşunların karşısına dikilerek işgale izin vermemiştir. Kendisine emanet edilen Cumhuriyete ve iradesine sahip çıkarak, hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeyi kabul etmeyeceğini bütün dünyaya tekrar ilan etmiştir. Bizler Çanakkale'de, 15 Temmuz'da olduğu gibi bir ve beraber olduğumuz sürece, ülkemize kasteden dahili ve harici düşmanlar hiçbir zaman kirli emellerini gerçekleştiremeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Ayhan, "Şanlı tarihimizin her döneminde, huzur ve güvenliğimiz için canlarını seve seve vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, hürmet ve minnetle anıyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan Çanakkale Zaferi Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement