CHP'li Belediye Başkanı Attan Düştü - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belediye Başkanı Attan Düştü

CHP\'li Belediye Başkanı Attan Düştü

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat, Türkiye Jokey Kulübü'nün düzenlediği sosyal sorumluluk projesinin açılışında bindiği attan yere düştü.

26.07.2014 13:15  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat, Türkiye Jokey Kulübü'nün çocuklar için düzenlediği sosyal sorumluluk projesinin açılışında bindiği at huysuzluk yapınca üzerine yere düştü. Başkan Eşkinat'ı izleyenlerin 'Geleceğin başbakanı oldun' diye espri yapması gülüşmelere neden oldu.

Çocukların at sevgisini geliştirmesi için Türkiye Jokey Kulübü tarafından Türkiye'nin 25 ilinde gerçekleştirilen 'Pony Club Aktiviteleri' Tekirdağ'da önceki gün sahil dolgu sahadaki çim alanda yapıldı. Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, vatandaşlar ve çok sayıda çocuk katıldı.

Etkinliğini açılışını yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat, Pony cinsi ata binmek istedi. Çevredekilerin yardımıyla güçlükle atın üzerine çıkan Eşkinat, at huysuzlanınca üzerine yere düştü. Yine çevredekilerin yardımıyla ayağa kaldırılan Başkan Eşkinat belini incitti. Yaşanan talihsiz olay bir kişinin cep telefonuyla kaydedilirken, izleyenler arasından biri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın attan düşmesini hatırlatıp 'Geleceğin başbakanı oldun' diye espri yapması gülüşmelere neden oldu.

Attan düşmesine rağmen yeniden binmek isteyen Ekrem Eşkinat, bu kez görevlilerin yardımıyla binerek kısa bir tur attı. Daha sonra proje kapsamında yer alan çocuklar atla gezerek keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Belediye Başkanı Attan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement