Belediye Başkanı Ayhan, 7 Aylık Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Ayhan, 7 Aylık Çalışmaları Değerlendirdi

Akçakale Belediye Başkanı Ayhan, 7 aylık çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

21.10.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, yaklaşık 7 aylık çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

Ayhan; belediye misafirhanesinde düzenlediği basın toplantısında, seçimlerden sonraki dönemde yaptıkları çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi

Belediye olarak bir çok çalışmaları kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayhan,ilk 5 beş yılda yapılan hizmetlerin yeni dönemde artarak devam edeceğini ifade belirtti.

Yeni dönemde ilçe merkezde hizmet almayan hiçbir cadde ve sokak kalmayacağını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Yeni dönemde yapacağımız insan odaklı çalışmalarla ilçe halkına daha iyi hizmetler sunmayı planlıyoruz. İlçemize bağlı Fatih Sultan Mehmet, Yeni Yahalle ve Süleymanşah Mahallesinde 4 bin 650 metrekarelik yeni park ve yeşil alanlar tamamlandı. Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmaları ise devam ediyor. İlçe merkezde yaklaşık 6 bin 128 metrekarelik kitli parke taşlarının bakımı ve tadilatları tamamlanarak hizmete sunuldu. Yaklaşık 20 mahallemizde 16 bin metre stabilize yol yapımı çalışmaları tamamlandı. Diğer mahallerdeki çalışmalar ise devam ediyor. Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla su baskınlarını ve taşkınlarını önlemek amacıyla ilçemize bağlı mahallelerimizde 2 bin 450 metre çeşitli ebatlarda tahliye için boru döşemesi yapıldı. İlçemize bağlı 15 mahallede bulunan okul yolu ve köy içi yollarla yaklaşık 2 bin 750 ton mucur serimi ve stabilize yol çalışmaları tamamlandı.

Çok amaçlı salonların eksiklikleri tamamlandı

Belediye Başkanı Ayhan, ilçeye bağlı 25 mahalledeki çok amaçlı toplantı salonlarının (Taziye evi) eksikliklerinin tespit edilerek tamamlandığını belirterek, cami ve lojmanlarının eksiklerinin tespit edildiğini ve tamamlandığını söyledi.

İlçede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve akülü sandalye dağıttıklarını aktaran Ayhan, "İhtiyaç sahibi 180 yetim ve mağdur aileye giyim, Türk ve Suriyeli ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye ise  gıda yardımı yapıldı. Ramazan etkinliği çerçevesinde iftar yemekleri ve sosyal aktiviteler düzenlendi. Önümüzdeki günlerde ilçemize kazandırılacak olan yeni projelerimizle daha büyük hizmet çalışmaları devam edecek" şeklinde konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Ayhan, 7 Aylık Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement