Belediye Başkanı Ergün: Manisaspor Defterini Kapattım - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Ergün: Manisaspor Defterini Kapattım

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor defeterini kapattığını açıkladı.

25.07.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor defeterini kapattığını açıkladı. Takımın Bolu kampını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral veren Ergün, Kulüp Başkanı Abdullah Mergen'i topa tuttu. Mergen'i kulübü siyasete sokmakla suçlayan Ergün, "Kulüp gırtlağa kadar siyasetin içine sokuldu. Abdullah Mergen AKP İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın makamına gidip aslı olmayan açıklamalar yapıyor. Manisaspor'a destek verdiğim dönemde kasaya her zaman sıcak para girdi. Firmalar 325 bin TL'ye kadar katkı yaptı. Ancak Mergen sözlerinin hiç birini tutmadı. Borçlarını ödemedi" dedi.

Cengöz Ergün, Abdullah Mergen'in "26 milyon TL borç ödedik" açıklamasını da sert bir dille eleştirdi. Ergün, "Çıksınlar hangi borçları ödediler, açıklasınlar. 1 seneden bu yana kulübe 15 milyon TL kaynak geldi. Vestel firması borcunu sildi mi bilmiyorum. Vestel'den böyle bir açıklama gelmedi. Mergen açık ve şeffafsa kamuoyuna nereye, ne ödediğini belirtsin" şeklinde konuştu.

Artık 3'üncü Lig'de mücadele edecek Manisa Büyükşehir Belediyespor'la ilgileneceğini kaydeden Cengiz Ergün şöyle konuştu:

"Manisa Büyükşehir Belediyespor'a sanılanın aksine milyonlar harcamadık. 800 bin TL ile 1 milyon TL arası bütçeyle kurulduk. Artık Manisaspor defeterini kapattım. Tüm enerjimizi Manisa Büyükşehir Belediyespor'a vereceğiz" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Ergün: Manisaspor Defterini Kapattım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement