Belediye Başkanı Kasap: "Korkacak Olsaydık, Buraya Gelmezdik. Ayrıca Biz Rizeliyiz, Korkmayız" - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Kasap: "Korkacak Olsaydık, Buraya Gelmezdik. Ayrıca Biz Rizeliyiz, Korkmayız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Spor salonundan görüntüler Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap açıklamaları Rize Belediye Başkanı Kasap: "Korkacak olsaydık, buraya gelmezdik.

23.04.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Spor salonundan görüntüler

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap açıklamaları Rize Belediye Başkanı Kasap:

"Korkacak olsaydık, buraya gelmezdik. Ayrıca biz Rizeliyiz, korkmayız"

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, "Korkacak olsaydık, buraya gelmezdik. Ayrıca biz Rizeliyiz, korkmayız." dedi.

Kasap, Yenişehir Spor Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının ardından bir internet sitesine verdiği röportajda "ölüm tehditleri alıyorum" yönündeki ifadeleriyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Röportajda kendisine "yaptığınız faaliyetlerden çekiniyor musunuz" sorusunun yöneltildiğini kaydeden Kasap, şunları söyledi:

"Ben de 'bu işi korkan yapamaz' dedim. Korkacak olsaydık, buraya gelmezdik. Ayrıca biz Rizeliyiz, korkmayız. Zaman zaman bu tür şeyler oluyor. Tehditler alıyoruz. Bir arkadaş geliyor icabında, kendini bize bir gösteriyor. Şimdiye kadar ciddi manada bir şey yok. Zaman zaman yaptığımız faaliyetler var. Bazı kişilerin hoşuna gitmiyor. Bizim yaptığımız ama başkalarını rahatsız eden faaliyetler var. Bunlar içerisinde uç noktalarda olan insanların davranış şekilleri ve ifadeleri oluyor. Çok ciddi bir şey yok."

Belediye Başkanı Kasap: "Korkacak Olsaydık, Buraya Gelmezdik. Ayrıca Biz Rizeliyiz, Korkmayız"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Kasap: 'Korkacak Olsaydık, Buraya Gelmezdik. Ayrıca Biz Rizeliyiz, Korkmayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement