Belediye Başkanı Korkut, Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Korkut, Koltuğuna Oturdu

Belediye Başkanı Korkut, Koltuğuna Oturdu

Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediye Başkanlığı’na Büyük Birlik Partisi’nden seçilen Mehmet Korkut, mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

05.04.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediye Başkanlığı'na Büyük Birlik Partisi'nden seçilen Mehmet Korkut, mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Büyük Birlik Partisi'nden seçime giren Mehmet Korkut, 30 Mart'ta yapılan seçimde yüzde 49,9 oy oranıyla bin 214 oy alarak belediye başkanlığını kazandı. Kahta Adliyesi'nde mazbatasını alan Mehmet Korkut, kalabalık bir halk topluluğu ile birlikte belediye binasına geçti.

Korkut ve beraberindekileri Sincik Eski Belediye Başkanı Hasari Altıntel karşıladı, Altıntel, "Beş yıl önce bu göreve geldiğimde 1 milyon 500 bin TL borçla belediyeyi devraldım. Allah'a şükürler olsun, bugün borçsuz bir belediye devrediyorum. Bize iftira atanları da Sincik halkına havale ediyorum. Allah'u Teala nasip etti hep beraber çalıştık elbirliği ile seçimi kazandık. Bu şeref hepimizin, Allah hepinizden razı olsun. Değerli kardeşim, kirvem Mehmet Korkut'u tebrik ediyorum, bu görevi layıkıyla yapacağına yürekten inanıyorum, kendisini tebrik ediyorum, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hasari Başkan, gereken her şeyi söyledi. Biz kaldığımız yerde hizmet götürmeye devam edeceğiz inşallah. Bilindiği gibi bir seçim sürecini sonuçlandırmış bulunuyoruz, dün itibariyle kazandı tutanağını aldık bugün belediye ye geçtik. Saygıdeğer Belediye Başkanımız Hasari Altıntel'in yaptığı hizmetler kaldığı yerde devam edecektir. Hepinizin huzurunda kendilerine sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Belediyeyi borçsuz devralmak benim için büyük bir şanstır, dürüst insanların belediyeyi yönetmesi ve bugünlere getirmesi ilçemiz için bir şanstır. Sincik'te, 3 tane dürüst adam gösterin deseler bir tanesi inan ki Hasari Altıntel'dir. Kendisine ailesine kardeşlerine akrabalarına şükranlarımı arz ediyorum hep beraber bu işi başardık hep beraber kazandık. İnşallah bundan sonra oy veren vermeyen farkı gözetmeden bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede durarak hizmet götürmeye çalışacağız. Sinciği Adıyaman'da Türkiye'de hak ettiği konuma ulaştırmaya çalışacağız inşallah. Desteğinizle dua'nızla sinciğimizi kalkındırmaya çalışacağız inşallah. İşimizi aşımızı hep beraber kuracağız, hizmetimizi her yere en ücra eve kadar götüreceğiz. Bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum, hepsine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum sinciğimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Korkut, Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement