Belediye Başkanı Muhtarlarla Görüştü - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Muhtarlarla Görüştü

Belediye Başkanı Muhtarlarla Görüştü

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

06.08.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve ihtiyaçlarını soran Başkanı Tahmazoğlu, "Rutin aralıklarla bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla işbirliği içerisinde tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

Güneş Sosyal Tesisi'nde düzenlenen toplantıda Karataş, Güneykent, Akkent, Şahintepe, Yeşilevler gibi 12 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları muhtarların sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalarla ilgi bilgiler verdi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar mahallelerindeki eksikleri söyleyerek Başkan Tahmazoğlu'ndan destek istedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, "ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"

Muhtarların isteklerini yerine getirmek için çalışmalara hemen başlayacaklarını söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "Şehrimizin Güneybatı bölgesinde bulunan muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızı dinleyerek taleplerini aldık ve belediye olarak bu mahallelerde planladığımız projelerimizi anlattık. Şahinbey Belediyesi olarak iletişimi çok önemsiyoruz. Muhtarlarımızla sıkı diyalog içinde bulunarak belediyemizin çalışmalarını yönetiyoruz. Zaman zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Böylece ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Doğru talepleri alarak doğru yatırımlar yapmak, şehrin kaynaklarını doğru kullanmak bu anlamda çok önemli. Muhtarlarımızla böyle bölgesel toplantılar yapmaya devam edeceğiz. İletişimimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Gaziantep hepimizin, Şahinbey hepimizin, bu şehir için kol kola girerek çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar ise, toplantının çok verimli geçtiğini, mahallelerinin eksikliklerini anlatarak çözüm bulduklarını ve Şahinbey Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler edindiklerini ifade ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Muhtarlarla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement