Belediye Başkanı Ot Yoldu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Ot Yoldu

Belediye Başkanı Ot Yoldu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün her sabah saat 07.00 sıralarında başlayan peyzaj düzenlemeleri ve çiçek dikimi çalışmalarına katıldı.

20.06.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün her sabah saat 07.00 sıralarında başlayan peyzaj düzenlemeleri ve çiçek dikimi çalışmalarına katıldı.

Çarşı Caddesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj düzenleme çalışmalarına eşofmanıyla katılarak çiçeklerin içindeki otları yolan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Yasasını eleştiren Başkan Saatcı, "Büyükşehir yasası ilçe belediyelerine çiçek böcekle uğraşın dedi, bizde uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yolda Başkan Behçet Saatcı'yı gören Fethiyeliler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Saat 07.00 sularında ekiplerin arasına girerek, kaldırım kenarındaki yeşil alanlarda ot yolma çalışmasına katılan Başkan Behçet Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine açıklamalarda bulundu. Zaman zaman bu tür çalışmalara katıldığını ifade eden Saatcı, "Bugün saat 07.00'de arkadaşlarla mesaiye başladık. Hem benim için iyi oluyor, biraz kafa dinlemiş oluyorum" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Ot Yoldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement