Belediye Başkanı Özaltun'un Milli Takıma Giren Güreşçiye Kutlama - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Özaltun'un Milli Takıma Giren Güreşçiye Kutlama

Belediye Başkanı Özaltun\'un Milli Takıma Giren Güreşçiye Kutlama

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, milli takıma girmeyi başaran güreşçi Metin Alperen Sezen’i kutladı.

14.04.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, milli takıma girmeyi başaran güreşçi Metin Alperen Sezen'i kutladı.

Niğde'de yapılan Yıldızlar Greko-Romen Grup Şampiyonası'nda mücadele verdiği 85.kiloda 3. olarak büyük bir başarıya imza atan Beyşehir Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Metin Alperen Sezen, milli formayı giymeye hak kazandı. Başarılı güreşçi, yeni dönemde müsabakalarını Ay-Yıldızlı forma altında yapacak.

Bu arada, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, milli takıma girmeye hak kazanan Metin Alperen Sezen'i kutladı.

Başkan Özaltun, "Alperen'in başarısı, Milli Takıma seçilmesi hepimizi gururlandırdı. Milli Takım formasıyla daha büyük başarılara imza atarak Beyşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğine eminim. Geleceğimizi teminat altına alacak güçlü nesilleri yetiştirmek ve ilçemizden yeni şampiyonlar çıkartmak için sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Başta ailesi ve Beyşehir Belediye Spor Güreş Antrenörü Adil Yollar hocamız olmak üzere Alperen'in yetişmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Özaltun'un Milli Takıma Giren Güreşçiye Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement