Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan Bu Defa da Muhtarlara Türk Bayrağı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan Bu Defa da Muhtarlara Türk Bayrağı

Belediye Başkanı Selim Yağcı\'dan Bu Defa da Muhtarlara Türk Bayrağı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, istişare toplantısı için bir araya geldiği mahalle ve köy muhtarlarına Türk bayrağı hediye etti.

18.09.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, istişare toplantısı için bir araya geldiği mahalle ve köy muhtarlarına Türk bayrağı hediye etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda istişare toplantısı için toplanan muhtarlar ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği esnafa Türk bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu defa da birlik ve beraberliğin göstergesi olan Türk bayraklarını muhtarlara da takdim ederek fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu buluşmada ayrıca muhtarlara Kurban Bayramı tebrik kartlarından takdim ederek, bayramlarını tebrik etti.

Konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, istişare toplantısı için bir araya gelen mahalle ve köy muhtarları ile birkaç dakika görüşme fırsatı yakaladığını belirterek, "Daha önce esnafımıza bayrak hediye ettik ve esnafımız bu çalışmadan dolayı büyük bir memnuniyet duydular. Birlik ve beraberliğimizin en güçlü göstergesi olan ve her seferinde en büyük süsümüz diye nitelendirdiğimiz Türk bayrağımızı muhtarlarımıza takdim ettik" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan Bu Defa da Muhtarlara Türk Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement