Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Ankara Temasları - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Ankara Temasları

Belediye Başkanı Selim Yağcı\'nın Ankara Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bilecik hakkında yapılacak çalışmaları gündeme getirdi.

18.03.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bilecik hakkında yapılacak çalışmaları gündeme getirdi.

Belirli dönemlerde Bilecik için gerek bölgede gerek ülke çapında gerçekleştirilen toplantı ve çalışmalara katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretlerde kente yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Ankara temasları kapsamında; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu alanda Bilecik için yapılabilecek çalışmaları paylaştı. Ziyaretleri kapsamında Maliye Bakan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yavilioğlu'da bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı daha sonra, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer Duman'ı makamında ziyaret etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin ile bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı son olarak, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi'yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'imizi değişik platformlarda temsil ettiğimiz gibi belirli dönemlerde hükümetimiz ve devlet büyüklerimiz ile bir araya geliyoruz. Bugün de Ankara temaslarımız kapsamında birçok değerli isim ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz toplantı ve ziyaretlerde şehrimiz ve belediye çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda yetkili bakanlıklarda şehrimize yeni yatırımların yapılması noktasında çaba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretlerinde üzerinde 3 boyutlu Osmanlı Arması bulunan tablolar hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Ankara Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement