Belediye Başkanı, Tebrik Çiçeklerinin Geliriyle Akülü Araç Aldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı, Tebrik Çiçeklerinin Geliriyle Akülü Araç Aldı

Belediye Başkanı, Tebrik Çiçeklerinin Geliriyle Akülü Araç Aldı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yerel seçim sonrası gelen tebrik çiçeklerini satarak, geliriyle akülü engelli aracı aldırdı.

23.04.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yerel seçim sonrası gelen tebrik çiçeklerini satarak, geliriyle akülü engelli aracı aldırdı. Başkan Ekinci, alınan aracı engelli bir gence hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye başkanı seçilmesi halinde Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpkent Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki engelli Özgür Yeşil'e akülü araç sözünü vermişti. Yerel seçimler sonrası kendisine gelen tebrik ve kutlama çiçeklerini sattıran Başkan Ekinci, elde edilen gelir ile akülü engelli aracı aldırdı. Başkan Ekinci, gencin evine kadar giderek, akülü aracı hediye etti. Yeşil'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan Ekinci, "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yıldönümü aynı zamanda çocuklarımızın bayramıdır. Bizlerde bu bayram gününde bir çocuğumuza, gerçek bir bayram sevinci yaşatmak istedik. Özellikle tebrik vasıtasıyla bizlere gönderilen çiçekleri değerlendirerek, Özgür kardeşimizin çok istediği akülü arabayı aldık. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Engelli Özgür Yeşil'in babası Hüseyin Yeşil ise, "Başkan Çiftçi, seçim gezilerinde oğluma akülü aracı alacağı sözünü vermişti. Bu sözünü bu kadar çabuk tutacağını beklemiyorduk. Hem de böyle bir günde çocuğumuzu sevindirdi. Biz de çok mutlu olduk. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin" dedi.

Öte yandan aracın teslim törenine Başkan Ekinci'nin yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Hümeyit Bilbay, Ali Rıza Şenbayram ve AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar da katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı, Tebrik Çiçeklerinin Geliriyle Akülü Araç Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement