Belediye Başkanı Yağcı'nın Öğrencilere Tatil Mesajı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Yağcı'nın Öğrencilere Tatil Mesajı

Belediye Başkanı Yağcı\'nın Öğrencilere Tatil Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, okulların tatil olması dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

17.06.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, okulların tatil olması dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Yağcı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de 35 bin öğrencinin yaz tatiline girdiğini belirtti. Okulların ve görülen eğitim ile öğretimin toplumsal hayattaki önemini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bugün itibariyle 2015-2016 Eğitim öğretim yılını geride bırakan 35 bin öğrenci ile Bilecik'te 167 okulda görev yapan 2 bin 400 öğretmenimize, eğitim ve öğretim anlamında gösterdikleri çaba ve emek dolayısıyla tebrik ediyorum. Sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Her ailenin en değerli varlığı olan öğrencilerimizin bir yıllık eğitim ve öğretiminde gösterdiği çaba her türlü taktirin üzerindedir. Bu anlamda anne ve babaların, her bir çocuğumuzun karnedeki başarısını en iyi ve en olumlu şekilde değerlendirmesi çocuklarımızın moral ve motivasyonu açısından son derece önemlidir" dedi.

Açıklamasında, çocuklar ve gençler için büyük bir sorun olan teknoloji bağımlılığına dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları ifade etti:

"Kendi aklı ile teknolojiyi üreten insanoğlu, bu anlamda maalesef yine kendisi için büyük bir zarara dönüşen teknoloji bağımlılığı ile mücadele ediyor. Her zaman çocuklarımız ve eğitimin yanında yer alan Bilecik Belediyesi bu anlamda yine çok güzel bir çalışmaya imza attı. Geçtiğimiz günlerde 'Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim' projesini büyük bir başarıyla tamamlayan Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde güzel bir çalışmaya imza attı. Çalışma ile çocuklarımız ve gençlerimiz, bilgisayar ve telefonun bağımlılığından kurtularak, akıl ve zeka oyunları ile kendilerini geliştirmeye çalıştı, sanal ve zararlı olan internet ve bilgisayar kullanımı yerine sokaklarda arkadaşlarıyla hem geleneksel oyunları oynama fırsatı buldu hem de kendilerini birçok alanda geliştirdiler."

Bilecik Belediyesi tarafından eğitim alanında güzel bir çalışmaya daha imza attıkların açıklamasına ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Belediyemiz tarafından her üç ayda bir çocuklarımız için son derece faydalı bilgilerin olduğu yayınlar hazırlıyoruz. Yaz tatiline girecek olan çocuklarımız, bir taraftan belediyemiz eliyle gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları ile verimli bir zaman dilimi geçirirken, diğer taraftan da yine belediyemiz tarafından hazırlanan 'Bilecik Çocuk Oyunları' isimli dergiyi hazırladık. İçerisinde onlarca oyunun nasıl oynandığına ilişkin bilgilerin içerdiği dergideki görseli de yine ilimizdeki birçok okulda okuyan küçük yavrularımızın fotoğraflarından oluşturduk. Çocuklarımız bu dergi ile bilgisayar ve sanal alemden kurtulmuş olmanın yanı sıra onlarca geleneksel oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi sahibi olacak ve sokaklarımız, oyun bahçelerimiz şenlenmiş olacak" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Yağcı'nın Öğrencilere Tatil Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement