Belediye Başkanından 'Merdiven' Açılımı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanından 'Merdiven' Açılımı

Belediye Başkanından \'Merdiven\' Açılımı

İzmit Belediye Başkanı Dr.

05.09.2013 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, merdiven boyama eylemiyle ilgili olarak, "Birlikte karar verelim, ben de onlarla boyayacağım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un en işlek bölgelerinden Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan merdivenler, vatandaşlar tarafından boyanmıştı. Merdivenlerin yeniden gri renge boyanması ülkenin dört bir yanından tepki almıştı. Tepkilerin büyümesinin ardından merdivenler yeniden gök kuşağı rengine boyanmıştı. Bunların ardından İzmit'te de merdiven boyama eylemi gerçekleşti.

İzmit Belediyesi ise granit ve mermer merdivenlerin haricinde boyanabilecek merdivenlerin listesini açıkladı. Nevzat Doğan, gerekirse kendisinin de fırça alarak boyamaya destek vereceğini belirterek, "Bu listeye bakarak kim hangi merdiveni, hangi renkte boyamak istiyorsa bunu kent estetiği birimimize bildirsin. Biz de hemen bu talebi değerlendirip gerekli izni verelim" dedi. Gençlerin bu faaliyetlerinin gecenin bir vakti kaçak şekilde yapmamalarını isteyen Doğan, "Beraber ve planlı bir şekilde güle oynaya yaparlar, biz de kendilerine destek veririz" dedi.

İzmit'teki bu faaliyetlerin sosyal açıdan çok renklilik anlamına geldiğini belirten Nevzat Doğan, "Çok seslilikte olduğu gibi çok renklilik konusunda da seslerin ve renklerin uyumlu olması ve doğru şekilde kullanılması hususuna özen göstermek gerekiyor" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanından 'Merdiven' Açılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement