Belediye Başkanları Temayül Yoklamasında Oylarını Kullandı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Temayül Yoklamasında Oylarını Kullandı

Belediye Başkanları Temayül Yoklamasında Oylarını Kullandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve ilçe belediye başkanları temayül yoklamasına katılarak, oylarını kullandı.

28.02.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve ilçe belediye başkanları temayül yoklamasına katılarak, oylarını kullandı. AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de, temayül programını ziyaret ederek, başkanlar ile sohbet etti.

Temayül programına ilk gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar oldu. Burada, görevliler ile sohbet eden Çolakbayrakdar, daha sonra oyunu kullandı. Temayül yoklamasına ilişkin konuşan Başkan Çolakbayrakdar, "Bugün burada Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek başlayalım. İlk adımı yereldeki belirlenecek olan aday adaylarımız için temayül yoklaması için burada bulunuyoruz. Bizde bu yoklamada oylarımızı kullandık. İnşallah bu süreçten sonra genel merkezimizdeki oluşacak komisyon ile birlikte Kayseri'yi temsil edecek milletvekili olacak olan 9 arkadaşımız belirlenecek" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, "Çok şükür panayır havasında bütün aday adaylarının hoşgörüsü ile bir temayül yoklaması oluyor. İnşallah sonucu da öncelikle Kayseri'mize ve ülkemize hayırlı olur temennisinde bulunmak istiyorum. Gördüğümüz gibi bütün arkadaşlarımız birbirinden değerli ve birbirinden özelliği olan arkadaşlarımızdır. 87 arkadaşımız içerisinde 9'u bu göreve aday olacaklar ve başarı ile çalışmalarını sürdürecekler. Ben seçilecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"KAYSERİLİLER VEFALIDIR"

Temayül programını ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki ise, Kayserililerin vefalı olduğunu söyledi. Özhaseki, şöyle konuştu; "Son günlerde Kayseri'de üst üste güzellikler yaşanıyor. Önce çok önemli bir makam olan büyükşehir başkanlığı çok nezih bir ortamda devredildi ve yeni bir arkadaşımız göreve başladı. Sonra da Kocasinan belediye başkanlığını devrettik ve göreve başladı. Yıllarca yapılan güzellikleri de bundan sonrada bu arkadaşlarımız hakkıyla yapacaklardır. Buna inanıyoruz. Şimdide sıra milletvekilliği adaylığı için temayül yoklamasına geldi. Kayseri'de ki partililerimiz ve yönetimimizin ne düşündüğünü haliyle merkez görmek istiyor. Nezih bir ortamda, herkesin birbirine saygılı olduğu, yüzlerinin güldüğü ve muhabbetle kucaklaştıkları bir ortamda buda gerçekleşiyor. İnşallah neticesini 1 ay sonra listeler açıklandıktan sonra hep birlikte göreceğiz ve seçimlerde en üst başarıyı elde edebilmek ve en çok oyu alabilmek için hep birlikte gayret edeceğiz. Biz inanıyoruz ki bu millet vefalıdır. Kayserili vefalıdır. Kendine hizmet edenleri bilir. Kimin hamaset yaptığını kimin hizmet yaptığını bilecek kadar ferasetli insanlardan oluşmaktadır bu şehir. Bunun neticesinde de inşallah en güzel oyu alarak Ankara'ya gidecek olan arkadaşlarımız Kayseri'yi orada çok iyi temsil edecekler ve Kayseri'nin problemlerini takip edeceklerdir." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Temayül Yoklamasında Oylarını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement