Belediye Başkanlığını Eniştesinden Devraldı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanlığını Eniştesinden Devraldı

Belediye Başkanlığını Eniştesinden Devraldı

Torul Belediye Başkanı seçilen Nadai Köroğlu, eniştesi eski başkan Selami Bostan'dan görevi devraldı Belediye Başkanı Köroğlu: "Seçimlerde enişte ya da bir başkası olması önemli değil. Seçim atmosferinde bunu gördük. Enişte kayınbirader yarışı değil, AK Parti MHP mücadelesi şeklinde geçti.

07.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İBRAHİM ÖZMEDİR - Gümüşhane'nin Torul ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Nidai Köroğlu, kız kardeşinin eşi olan eski başkan Selami Bostan'dan görevi devraldı.

Beraberindeki AK Parti Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz ve Belediye Meclis üyeleri ile Torul İlçe Seçim Kuruluna gelen Köroğlu, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Necdet Yetimoğlu'ndan aldı.

Daha sonra Torul Belediye Başkanlığına gelen Köroğlu, aynı zamanda eniştesi olan eski başkan Selami Bostan'dan törenle görevi devraldı.

Bostan, burada yaptığı konuşmada, seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu belirterek, "İnsanlarımızın takdirine saygı duymamız lazım. Bugüne kadar hiç kimseyi incitmeden, ötekileştirmeden, her zaman vatandaşların yanında olmasını bilerek bu günlere geldik" dedi.

Aynı zamanda kayınbiraderi olan Köroğlu'na başarılar dileyen Bostan, şöyle devam etti:

"Yeni seçilen arkadaşımız, meclis üyelerimizle bizlere hizmet edecekler, Allah utandırmasın. Herkes, herkesin yapısını iyi bilir, yapısına göre hareket eder. Elbette ki kayınbirader, enişte olmakta bir sıkıntı yok ancak durduğumuz yeri bilmek lazım. Seçimlerin temel yapısında herkesin durduğu yeri bilmesinde bir sıkıntı olmaz. Kayınbiraderim, kayınbiraderimdir. Allah razı olsun, o konuda bir sıkıntımız yok ancak bizim de bir fikir yapımız olduğunu unutmamak lazım."

- "Amacımız Torul'a hizmet olacak"

Bostan, konuşmasının ardından başkanlık mührünü kayınbiraderi Köroğlu'na teslim ederek başarılar diledi.

Köroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerin demokratik bir yarış olduğuna dikkati çekerek, "Seçimlerde enişte ya da bir başkası olması önemli değil. Seçim atmosferinde bunu gördük. Enişte kayınbirader yarışı değil, AK Parti MHP mücadelesi şeklinde geçti. İktidar imkanlarını ilçemize nasıl getiririz onun gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Parti gözetmeksizin, geçmişi ötelemeden, en az ve en çok oy aldığı yeri bir tutarak insanlara hizmet etmenin sevdası içinde olacaklarını dile getiren Köroğlu, şunları kaydetti:

"Torul, iktidarla ilk kez buluşuyor. Torul'a iktidarın nimetlerini nasıl getiririz, onun çabası içinde olacağız. Torul'da artık yürümek değil, koşmak lazım. Politize edilmiş kardeşlerimiz olabilir. Ben, onların hepsini kardeşim olarak görüyorum. Amacımız Torul'a hizmet olacak. Çok sayıda projemiz var, projelerimizi hayata geçirmek için koşacağız. Makamım ziyaretçilerle dolmayacak, ben vatandaşlarımızı ziyarete gideceğim." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanlığını Eniştesinden Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement