Belediye Bayrama Hazırlıyor - Son Dakika
Yerel

Belediye Bayrama Hazırlıyor

Belediye Bayrama Hazırlıyor

Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da belediye, kentin merkezi bölgeleri ve ana arterlerinde köşe bucak temizlik yaparak termalin gözbebeği Simav’ı bayrama hazırlıyor.

26.07.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın turistik ilçesi Simav'da belediye, kentin merkezi bölgeleri ve ana arterlerinde köşe bucak temizlik yaparak termalin gözbebeği Simav'ı bayrama hazırlıyor.

3 günlük Ramazan Bayramı öncesinde itfaiye ve zabıta ekiplerinin işbirliği ile turistik kenti arazözler ve temizlik işçilerinin yardımıyla pırıl pırıl bir hale getirmeyi hedeflediklerine vurgu yapan Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Ramazan Bayramı öncesi turistik ilçemizi köşe bucak temizleyerek hem Simavlıların hem de ziyaretçilerin huzurlu ve tertemiz bir kentte bayramı geçirmelerini istiyoruz. Bunun yanında Simavlıların sağlıklı bir çevrede yaşaması için ekiplerimiz gece gündüz 24 saat çalışmaya devam ediyor. Kanalizasyon ve diğer çalışmalarla kirlenen Simav'ı basınçlı su kullanarak tertemiz yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Özkan, ayrıca çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşların kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.( MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Bayrama Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement