Belediye Çalışanlarına Terör Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Belediye Çalışanlarına Terör Uyarısı

Belediye Çalışanlarına Terör Uyarısı

Bayram öncesi şantiye ziyaretleri yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çalışanlarına ‘terör’ uyarısında bulundu.

01.07.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram öncesi şantiye ziyaretleri yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çalışanlarına 'terör' uyarısında bulundu. Personelin, olası saldırılara karşı dikkatli olmalarını isteyen Akpınar "Sahipsiz paket ya da şüpheli bir araç gördüğünüzde önce amirlerinizi, sonra emniyet birimlerini uyarın" talimatı verdi.

"Dikkatli olun"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ramazan Bayramı öncesi belediye şantiyelerini ziyaret etti. Personelle bayramlaşan ve bir süre sohbet eden Başkan Akpınar, son dönemde artış gösteren terör saldırılarına karşı da uyarılarda bulundu. Son olarak İstanbul'da yaşanan bombalı saldırı sonrası tüm çalışanların dikkatli olmasını isteyen Başkan Akpınar; park, sokak araları ve kalabalık bölgelerde, sahipsiz paket, araç ya da şüpheli bir durumla karşılaşılması halinde yetkili mercilerin haberdar edilmesini istedi.

"İşin şakası yok"

Başkan Akpınar, "Sizlerden bir isteğim var, gezdiğiniz ve çalıştığınız yerlerde, sokaklarda çok dikkat edin. Bir şüpheli paket gördüğünüzde, çok uzun süre bir aracın aynı yerde durduğunu gördüğünüzde hemen amirinize bunu bildirin. 'Bir şey olmaz' demeyin. Görmemezlikten gelmeyin. O an dikkat etmediğiniz şey, sonrasında sizin veya yakınınızın canını yakabilir. Tehlikeli bir süreç yaşıyoruz. Artık işin şakası kalmadı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Çalışanlarına Terör Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement