Belediye'den Kültür Gezisi Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Belediye'den Kültür Gezisi Hizmeti

Belediye\'den Kültür Gezisi Hizmeti

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kültür gezileri için yeni bir otobüs tahsis edildiğini ifade etti.

30.04.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kültür gezileri için yeni bir otobüs tahsis edildiğini ifade etti.

Otobüsü tanıtan Başkan Saraçoğlu, kente gelen öğrencileri Kütahya ve ilçelerine götürerek, onları birer kültür elçisi yapmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, otobüsün kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin fotoğraflarıyla donatıldığını belirterek, "Kütahya Belediyesi olarak şehrimizi tanımak yeni bir çalışma başlattık. Yeni otobüsümüzle Kütahya'nın merkezinde bulunan tarihi turistik kültür varlıklarımızı öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza tanıtmak istiyoruz.Bilindiği gibi, Kütahya kuruluşun ve kurtuluşun diyarı. Öğrencilerimize Dumlupınar'ı, Çavdarhisar'ı, Domaniç'i ve diğer ilçelerimizi cumartesi ve pazar günleri profesyonel rehberler eşliğinde bu bölgelere götürüceğiz. İnşallah kültür gezileri vasıtasıyla öğrencilerimizi birer kültür elçisi yapacağız" diye konuştu.

Başkan Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan ve belediye daire müdürlerinin de hazır bulunduğu tanıtım toplantısında, otobüsün şoför koltuğuna oturarak, objektiflere poz verdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye'den Kültür Gezisi Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement