Belediye'den Peyzaj Çalışması - Son Dakika
Yerel

Belediye'den Peyzaj Çalışması

Belediye\'den Peyzaj Çalışması

Silvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Selahattin Mahallesi'nde bulunan Gülan Park'ı içerisinde peyzaj çalışması yaparak, rengârenk çiçekler ekti.

24.05.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye bahçesi ve Selahattin Mahallesi'nde bulunan Gulan Park'ı bölgesinde peyzaj çalışması yaptı.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak Gülan Parkı bölgesinde çiçeklerin ekileceği yerlerde düzenleme yapılırken, büyükşehir belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'ndan alınan 240 kasa rengârenk çiçekler ekildi.

Park etrafında bulunan çitlerin kapatılması için sarmaşıklar dikilirken, park alanı içerisinde bulunan yüzlerce ağacın dipleri böcek ve kurtlardan korumak için kireçlenme çalışmasını yaptı.

Çam Fidanı Dikildi

Silvan Belediyesi Gülan Parkı içinde boş alanlara da yaklaşık 700 adet çam fidanı dikildi. Peyzaj çalışmaları kapsamında ağaçlar budanırken, alan içerisinde otlarda biçildi. Öte yandan belediye bahçesinde ve Gulan Parkı içerisinde yer alan Sin Kafe'de de aynı şekilde peyzaj düzenlenmesi yapılarak çeşitli çiçekler dikildi.

Yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ilerleyen zamanlarda damlama sulama sistemini kuracaklarını belirtirken, halkın mangal ihtiyacını da alan içerisinde kurdukları 32 ayaklı mangal ile gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye'den Peyzaj Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement