Belediye Dükkanları İçin İkinci İhale - Son Dakika
Yerel

Belediye Dükkanları İçin İkinci İhale

Belediye Dükkanları İçin İkinci İhale

Bilecik Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile bir süre önce ihalesi yapılan, ancak geçerli nedenlerden dolayı iptal edilen 9 dükkanın 4’ü için yeniden ihaleye çıkıldı.

04.02.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile bir süre önce ihalesi yapılan, ancak geçerli nedenlerden dolayı iptal edilen 9 dükkanın 4'ü için yeniden ihaleye çıkıldı.

Bilecik Belediye Meclisi kararı ile 305,80 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde bulunan 9 dükkanın ihalesi 2014 Aralık ayında yapılmıştı. Bu ihale sırasında 2 ve 3 nolu dükkanların ihalesi, ihale başlama saatinden sonra verilen evraklar yüzünden yapılan itiraz sonucu iptal edilmişti. 6 ve 7 nolu dükkanı alan şahıslar ise, verilen süre içerisinde dükkanların beden parasını yatırmadığı için bu dükkanların da ihalesi iptal edildi. Bugün Bilecik Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan 4 dükkan ihalesine çok sayıda katılımcı katıldı. İhalesi yapılan 2'nolu dükkan ihalesini 6 kişi katıldı. Katma Değer Vergisi (KDV) hariç 210 bin TL muhammen bedeli satışa çıkan dükkana en yüksek teklifi veren Gürol Medik KDV hariç 211 bin 100 TL'ye ihaleyi aldı. İlk yapılan ve iptal edilen ihaleyi ise, yine Gürol Medik KDV hariç 400 bin TL'ye almıştı. 3'nolu dükkan ihalesine 4 dosya verilirken 3 katılımcı ihaleye katıldı. KDV hariç 210 bin TL muhammen bedeli satışa çıkan 3'nolu dükkanın ihalesini KDV hariç 210 bin 400 TL'ye Yıldırım Çınar aldı. Çınar, iptal edilen ihalede de bu dükkanı KDV hariç 210 bin 600 TL fiyata almıştı. 6'nolu dükkana 6 dosya verilerek 5 katılımcı katıldı. Bu dükkan KDV hariç 235 bin TL muhammen bedeli ile ihaleye çıkarak ihaleyi KDV hariç 410 bin TL fiyat veren Mehmet Yıldırım aldı. Bu dükkanı iptal edilen daha önceki ihalede 405 bin TL'ye Erol Çim almıştı. 7'nolu dükkan ise; KDV hariç 235 bin TL muhammen bedeli satışa çıktı. Bu dükkana en yüksek fiyat olarak KDV hariç 401 TL fiyat veren Hüseyin Ocak bu dükkanın yeni sahibi oldu. Bu dükkanın iptal edilen ihalede Aydın Uçkan, KDV hariç 431 bin 500 TL fiyata almıştı. Bu fiyatla sonrası ilk yapılan ihale ile son yapılan ihale arasında 214 bin 700 TL fiyat yaşandı.

Komisyon Başkanı ve Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, yapılan ihalenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca, yapılan ihalenin sonucunun komisyon tarafından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya sunulacağı ve onayın ardından dükkanların sahiplerine teslim edileceği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Dükkanları İçin İkinci İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement