Saruhanlı'da Belediye Ekibi Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Saruhanlı'da Belediye Ekibi Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde su arızasına müdahaleden dönen belediye ekibinin bulunduğu kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu, bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

11.12.2014 20:34  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekibi kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı- Saruhanlı'da su arızasından dönen belediye tamir ekibinin geçirdiği kazada, şoför öldü, 2 işçi yaralandı Saruhanlı ilçesinde su arızasına müdahaleden dönen belediye ekibinin bulunduğu kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine bağlı olarak Saruhanlı Su Arıza Servisi'nde görev yapan ekibin bulunduğu Ömer Acar (35) yönetimindeki 45 S 2216 plakalı kamyonet, ekibin görevden döndüğü Sarıçam Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi. Kazada, kamyonet şoförü Acar yaşamını yitirdi. Ekipte işçi olarak görev yapan Beytullah Çoban (31) ve Fevzi Salı (44) da yaralandı. Ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. -Belediye ekibi kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Saruhanlı\'da Belediye Ekibi Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saruhanlı'da Belediye Ekibi Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi Mart Ayında Yüzde 61,87 Arttı
    10:21 Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi Mart Ayında Yüzde 61,87 Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, 2024 Mart ayında tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 61,87, aylık yüzde 5,57 artış gösterdi. Tarım-ÜFE'de en yüksek artış yağlı meyveler alt grubunda gerçekleşirken, koyun ve keçi ile işlenmemiş süt ve yapağılar alt gruplarında aylık artış en yüksek seviyede oldu.

  • Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:21 Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. 2 şüpheli kıskıvrak gözaltına alınırken; 130 gram uyuşturucu madde ve 9 bin 700 TL para ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden birinin 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak olduğu öğrenildi.

  • Denizli Çardak Havalimanı'ndan 2024 Mart ayında 40 bin 489 yolcuya hizmet verildi
    10:19 Denizli Çardak Havalimanı'ndan 2024 Mart ayında 40 bin 489 yolcuya hizmet verildi

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Denizli Çardak Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Denizli Çardak Havalimanı'nda toplam 40 bin 489 yolcuya hizmet verilirken, iç hat yolcu trafiği 32 bin 445, dış hat yolcu trafiği ise 8 bin 44 olarak gerçekleşti. Ayrıca, Mart ayında havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 480, yük trafiği ise 399 ton oldu. Ocak - Mart döneminde ise havalimanında toplam 115 bin 919 yolcu, bin 369 uçak ve bin 122 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • İsrail Dışişleri Bakanı, İran'a karşı yaptırım talep etti
    10:18 İsrail Dışişleri Bakanı, İran'a karşı yaptırım talep etti

    İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, 32 ülkeye mektup göndererek İran'ın füze planına yaptırım uygulanmasını ve Devrim Muhafızlarının terör örgütü ilan edilmesini talep etti. ABD Savunma Bakanı da İsrail'in savunmasına destek vurgusu yaptı.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.


Advertisement