Belediye Eski Başkanı ve Oğlunun Cenazesi Ailesine Teslim Edildi (3) - Son Dakika
Güncel

Belediye Eski Başkanı ve Oğlunun Cenazesi Ailesine Teslim Edildi (3)

Olay ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURULUYOR Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi eski Belediye Başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sinan Tekinalp'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüne ilişkin soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

20.10.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURULUYOR

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi eski Belediye Başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sinan Tekinalp'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüne ilişkin soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Güvenlik güçleri, ilçede sevilen isim olan Tekinalp'e yönelik suikastın siyasi bir tarafının olmadığını açıklarken, adli olarak ortaya atılan iddiaların araştırıldığını ifade etti.

Aynı zamanda yarış atı sahibi olan ve ilçede çiftliği de bulunan Salih Tekinalp'in 6 ay önce Iraklı bazı kişilerle ticari ilişki içerisinde olduğunu ve anlaşmazlıklar yaşadıkları öne sürüldü. 4 ay önce de defnedildiği Karadut Mahallesi'nde, ensesine tabanca ile ateş açılması sonucu ağır yaralanan Tekinalp'in bu kez suikast sonucu oğlu ile birlikte öldürülmesinin ardından ticari anlaşmazlık sonucu oluşan husumetin etkili olabileceği öne sürülürken, güvenlik güçleri bu ve ortaya atılan diğer tüm iddiaları araştırıyor. Silahlı saldırının en az 2 kişi tarafından işlenmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren güvenlik güçlerinin, yaşamını yitiren baba ile oğlunun telefon kayıtlarını incelemeye alıp, Tekinalp ailesinin fertlerinin de bilgisine başvurduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Eski Başkanı ve Oğlunun Cenazesi Ailesine Teslim Edildi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement