Belediye İşçisi, Bankamatikte Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Belediye İşçisi, Bankamatikte Kalp Krizi Geçirdi

Belediye İşçisi, Bankamatikte Kalp Krizi Geçirdi

Ankara’nın Kazan ilçesinde 48 yaşındaki belediye işçisi, maaşını çekmek için gittiği bankamatiğin önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

15.02.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinde belediye işçisi, maaşını çekmek için gittiği bankamatiğin önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kazan Belediyesinde boya ustası olan Ekrem Zengin (48), sabah işine giderken yolu üzerindeki bankamatik önünde durarak maaşını çekmek istedi.

Bir süre sıra bekleyen Zengin, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sırada bekleyen kişiler tarafından çalışır durumda bıraktığı aracına bindirilen Zengin, Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zengin, hastanede yapılan kalp masajı ve tıbbi müdahale sonuç vermeyince hayatını kaybetti.

İki çocuk babası Zengin, ilçedeki Ulu Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda 21 yıl önce ölen kızının yanında  toprağa verildi.

Törene, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, yakınları, iş arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Başkan Ertürk, yaptığı açıklamada, Ekrem Zengin'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Çok sevdiğimiz değerli mesai arkadaşımız, kardeşimiz çok genç bir yaşta ve beklenmedik bir anda aramızdan ayrıldı. Acımız büyük.  Kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye İşçisi, Bankamatikte Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement