Belediye Sporlu Judocular Gelecek İçin Ümit Verdi - Son Dakika
Yerel

Belediye Sporlu Judocular Gelecek İçin Ümit Verdi

Belediye Sporlu Judocular Gelecek İçin Ümit Verdi

68 Aksaray Belediye Spor Kulübü Judo takımı, Sakarya'da düzenlenen Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası'nda 2 birincilik, 1 üçüncülük ve 2 beşincilik elde etti.

28.08.2014 13:04  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

68 Aksaray Belediye Spor Kulübü Judo takımı, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya'da düzenlenen Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası'nda 2 birincilik, 1 üçüncülük ve 2 beşincilik elde etti.

Judo Antrenörü Muzaffer Uluçam 68 Aksaray Belediye Spor Kulübü olarak sadece minikler kategorisinde turnuvaya katıldıklarını belirterek, "Sakarya'da 4. düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası yüksek katılımla gerçekleşti. Azerbaycan'dan 3 takım ve Özbekistan'ın yanı sıra Türkiye'den 40'a yakın takım katıldı. Minikler, yıldızlar, ümitler ve veteranlar kategorisinde müsabakalar yapıldı. 68 Aksaray Belediyespor Kulübü olarak sadece minikler kategorisinde yarışmalara katıldık. Minikler kategorisine yaklaşık 400 sporcu iştirak etmiştir. Bütün kategorilerde ise toplam 1000 sporcu müsabakalara katılmıştır. Sporcularımızın performansı gelecek için ümit vericidir. Güzel maçlar yaparak tecrübe kazandılar. Önümüzdeki maçlar için daha çok çalışarak şampiyon olacaklarının sinyallerini vermişlerdir" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Sporlu Judocular Gelecek İçin Ümit Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement