Belediye Meclisi'nde 'Kar' Tartışması Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Belediye Meclisi'nde 'Kar' Tartışması Yaşandı

Belediye Meclisi\'nde \'Kar\' Tartışması Yaşandı

Siirt Belediyesi 2016 yılı ocak ayı meclis toplantısında, DBP ile AK Parti üyeleri arasında kar tartışması yaşandı.

04.01.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi 2016 yılı ocak ayı meclis toplantısında, DBP ile AK Parti üyeleri arasında kar tartışması yaşandı.

Toplantı, Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan'ın meclis üyelerini karla mücadele çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmasıyla başladı. Kar yağışlarının yurt geneli olduğu gibi Siirt'te de etkili olduğunu belirten Bakırhan, ana arterlerin kardan temizlendiğini, halen de ekiplerin karla mücadele çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Bakırhan, bu konuda Siirt Valiliği'nin kendi resmi sitesinde belediyenin çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etmesine rağmen, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun, "Belediye karla mücadele sınıfta kaldı" diyerek, belediyeyi eleştirmesine anlam veremediğini söyledi.

Söz alan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Eren ise, Alan Mahallesi Zevye Mezarlığı'nda bulunan bir yolun kardan açılması için defalarda belediye başkan yardımcısı ve birim amirlerine konuyu iletmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi. Eren, Belediyenin karla mücadelede ilk iki gün sınıfta kaldığını ve 4. gün olmasına rağmen bazı yolların ulaşımının kardan dolayı halen kapalı olduğunu kaydetti.

AK Parti Belediye Meclisi üyesi Abdulcabbar Zeybekoğlu da, Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığını, bu noktada yapılan eleştirilere başta Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan olmak üzere birim amirlerinin tahammül göstermediğini söyledi. Zeybekoğlu, "Başkan muhalefeti mecbursun dinleyeceksin. Siirt kent merkezi kara teslim oldu. Memleketin durumu ortadadır. Bu konuda yapılan eleştirilere de tahammül göstermek zorundasın" diye tepki gösterdi.

Belediye meclis üyeleri arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Toplantı daha sonra yapılan tartışmaların ardından sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Meclisi'nde 'Kar' Tartışması Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement