Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Babaş'a Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Babaş'a Destek Ziyareti

Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Babaş\'a Destek Ziyareti

Kastamonu Belediye Meclisi AK Parti Grubu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret ederek hain kalkışmanın gerçekleştirdiği günden bu tarafa göstermiş olduğu duruştan ötürü teşekkür etti.

22.07.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Belediye Meclisi AK Parti Grubu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret ederek hain kalkışmanın gerçekleştirdiği günden bu tarafa göstermiş olduğu duruştan ötürü teşekkür etti.

Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Eşref Can, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ederek Türk Bayrağı takdim etti. Darbe girişimi sonrası yaşanan bu önemli süreçte Kastamonu'nun birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi bir sınav verdiğini belirten Can, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın ilk gün itibariyle daima vatandaşlarının yanında Milli İradeye sahip çıktığının altını çizdi. Can, "15 Temmuz gecesi ülkemiz bir kalkışma olayı yaşadı. Halkımızın feraseti ile bu olay bastırıldı. Sayın Belediye Başkanımız bu süreçte halkımız ile beraber meydandaydı. Başkanımızın bu duruşunu takdir ile karşılıyoruz. Cumhuriyet Meydanı'na halkımızın toplanmasında gerek anons gerekse sosyal medya hesaplarından yapılan çağrılarla bu kalkışma hareketi karşısında dimdik durmuş ve bir bütün olarak Kastamonu çok iyi bir sınav vermiştir. Belediyemiz, halkımızın ülkemiz gündeminden haberdar olması, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın mesajları ilk ağızdan duyması adına Cumhuriyet Meydanı'na dev ekran kurmuş, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamıştır. Bu noktada başkanımızı tebrik ediyoruz. Belediye Meclis üyelerimizin devletine, hükümetine, milletine ve iktidarına bağlılığını ifade etmek üzere Sayın Başkanımıza Türk Bayrağımızı armağan ediyoruz" dedi.

Yaşanan süreçte milletin duruşunun ve kahramanlığının önümüzdeki dönemlerde daha iyi anlaşılacağını söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, ülkemizin zor bir ortamdan geçtiğini ifade etti.

Kastamonu halkının hainlere karşı dimdik duruşunun takdire şayan olduğunu ve bu halkın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade eden Babaş, "Bizler toprağına, bayrağına, dinine ve vatanına saygılı insanlarımız için kanımızın son damlasına kadar gereken mücadeleyi vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben bu hain kalkışmayı şiddetle kınıyorum. Milletimizin böyle bir kara günü bir daha yaşamamasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Mahalli idareler olarak bizlere çok büyük görevler düşüyor. Halkımızı bilinçlendirmemiz ve hainlere fırsat vermememiz gerekiyor. Yıllarca beraber yaşadığın, aynı mahallede komşu olduğun, aynı statüyü paylaştığın kişilerin vatanına, milletine ihanet etmesini asla kabul etmiyorum. Bu hainlerin en ağır cezayı almasını diliyorum. Şahsıma gerçekleştirdiğiniz bu ziyaret beni duygulandırdı ve gururlandırdı. Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte her zaman halkımızın yanında olmaktan dolayı onur duyuyorum. Halkımız bu hainliğe karşı, gövdesini siper etti. Cenab-ı Allah'ıma şükürler olsun ki vatanını milletini seven asil bir millete sahibiz. Yine Cenab-ı Allah'ıma şükrediyorum ki dik duruşlu bu kutlu yola baş koymuş bir Başkomutan'a, Cumhurbaşkanı'na ve Başbakan'a sahibiz. Kastamonu'muz hain kalkışma itibariyle devletine ve milletine bağlılığını göstermiş tam bir birliktelik sağlamıştır. Bizler birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiç kimse bu topraklarda özgürce yaşamamızı engelleyemez. Belediye meclis üyelerimize bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, günün anlam ve önemini anlatan ay yıldızlı bayrağımızı Kastamonu halkı adına alıyorum. Bu süreçte şahadet şerbeti içen şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ve Belediye Yemekhanesinde Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından verilen kahvaltıyla sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Babaş'a Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement