Belediye Önünde Eşekli Eylem - Son Dakika
Güncel

Belediye Önünde Eşekli Eylem

Belediye Önünde Eşekli Eylem

Antalya'nın Serik İlçesi'nde eski mahalle muhtarı Fikri Şimşek, kapanan Gebiz Belediyesi'ne ait kayıp kamyonun bulunması için Serik Belediyesi önünde eşekli eylem yaptı.

07.02.2015 12:53  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde eski mahalle muhtarı Fikri Şimşek, kapanan Gebiz Belediyesi'ne ait kayıp kamyonun bulunması için Serik Belediyesi önünde eşekli eylem yaptı.

KAMYONU İÇİN EŞEKLİ EYLEM YAPTI

Serik'te daha önce sulama suyu ücretlerinin yüksek olmasına karşı eşekle yaptığı eylemle gündeme gelen Yunuslar Mahallesi eski Muhtarı Fikri Şimşek, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından kapanan Gebiz Belediyesi'nin hizmetinde kullanılan ve kayıp olduğunu iddia ettiği kamyonun bulunması için eylem yaptı. Boynuna '07 EŞK 07' yazılı döviz astığı eşeğiyle önceki gün Serik sokaklarında dolaşarak çevredekilere 'Eski Gebiz Belediyesi'nde kullanılan 07 ZK 433 plakalı kamyon vardı, gördünüz mü?' diye soran Fikri Şimşek, dün ise Serik Belediyesi önünde eylemini sürdürdü.

"SEÇİM GÜNÜ KAYBOLDU"

Burada da kayıp kamyona ilişkin açıklama yapan Fikri Şimşek, sonrasında eşeğini belediye binasının karşısındaki bir ağaca bağladıktan sonra izleyici olarak belediye meclis toplantısına katıldı. Mecliste söz isteyen Şimşek, "07 ZK 433 plakalı kamyon vardı. 8 yıl Gebiz Belediyesi hizmetinde kullanıldı. Seçim günü akşam kamyon kayboldu. Daha önce 3 kez gündeme getirdim, belediyeye sordum halen bulunamadı. Akıbeti ne oldu, gören duyan var mı?" diye sordu.

Meclis Başkan Vekili Yusuf Kaya ise konuyu Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Gönül'e sordu. Gönül, yazılı müracaat olması halinde kamyonun bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulunulacağını açıkladı. Toplantıdan çıkan Fikri Şimşek, eylemini sonlandırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Önünde Eşekli Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement