Belediye Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Belediye Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Belediye Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Polisin, Tekirdağ Belediyesine yaptığı operasyonda gözaltına alınan 2 belediye başkan yardımcısı ve 9 şirket görevlisi adliyeye sevk edildi.

05.04.2013 11:14  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin, çöp ihalesine fesat karıştırmak ve yolsuzluk iddiasıyla Tekirdağ Belediyesi'ne yaptığı operasyonda gözaltına alınan 2 belediye başkan yardımcısı, 5 belediye çalışanı ve 9 şirket görevlisi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 gün önce şehiriçi temizlik ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla sürdürülen soruşturma kapsamında, temizlik şirketine baskın yapmış, 2 şirket ortağı ve 18 çalışanını gözaltına almıştı.

Polis bu baskından bir gün sonra ise Tekirdağ Belediyesi'ne operasyon yaparak, Belediye Başkan yardımcıları E.Y, H.G, Mali İşler Sorumlusu Z.S, Temizlik İşleri Müdürü H.Ç, Zabıta Amiri T.V, belediye çalışanları G.V, E.Ç'yi gözaltına almıştı.

Emniyetteki sorguları tamamlanarak savcılığa sevk edilen 20 temizlik şirketi çalışanının 11'i savcılık tarafından serbest bırakıldı. 9 zanlı ise gece tekrar emniyete gönderildi. Sabah saatlerinde emniyetteki ifadeleri tamamlanan 2 belediye başkan yardımcısı, 5 belediye çalışanı ve savcılık sorguları yarım kalan 9 şirket görevlisi Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve partililer adliye gelerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Zanlıların adliyedeki işlemleri devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement