Belediye Personeline Hitabet Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Belediye Personeline Hitabet Eğitimi Verildi

Belediye Personeline Hitabet Eğitimi Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim programları kapsamında eğitimci Gökhan Yenipazar tarafından Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “sunum teknikleri ve sahne becerileri, hitabet” eğitim semineri verildi.

27.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim programları kapsamında eğitimci Gökhan Yenipazar tarafından Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına "sunum teknikleri ve sahne becerileri, hitabet" eğitim semineri verildi.

"Sunum esnasında katılımcılara aksettirdiğiniz enerji hemen yansır" diyen eğitimci Gökhan Yenipazar, sunum esnasında yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durum karşısında paniğe kapılmayarak, durumu espriyle ve gülerek seyirciyle lanse etmek gerektiğine vurgu yaptı. Birebir ve uygulamalı olarak yapılan eğitimde katılımcılara teker teker kısa sunumlar yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının sunum ve kalabalık karşısında heyecanlanmadan konuşabilme becerilerini arttırmayı amaçlayan eğitimde katılımcıların tümüne kamera önünde kısa bir sunum yaptırıldı. Yapılan sunum esnasında yapılması ve yapılmaması gerekenleri katılımcılara aktaran Yenipazar, protokolün olduğu yerlerde sunumlarda asla kürsüden sunum yapılmaması gerektiğinin altını çizdi. "Yaramazlık yapan çocukların koltuğun arkasına saklandığı gibi asla kürsünün arkasına saklanamamalıyız" diyen Yenipazar, "Katılımcılar bizi vesikalık olarak değil boydan görmelidir" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Personeline Hitabet Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement