Belediye Personeline İhale Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline İhale Eğitimi

Gürsu Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı hizmet sunabilmek için hazırladığı hizmet içi eğitim programlarını sürdürüyor.

23.11.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye personeli düzenlenen seminerlerle, değişen kanun ve yönetmelikleri uzmanından öğrenerek kendilerini gelişen mevzuata çabuk adapte ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Kamu İhale Mevzuatı' na ilişkin düzenlenen eğitim programıyla, yetkili personellerin mevzuata ilişkin bilgilerini tazelemeleri ve gelişmeleri takip etmeleri sağlanıyor. Stratejik Planlama Birimi ve BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) işbirliğinde düzenlenen seminerler kapsamında gerçekleştirilecek eğitimle; yapım işleri ihaleleri, hizmet alım ihaleleri, danışmanlık hizmet alım ihaleleri, Sayıştay Kanunu, belediye şirketlerinin denetimi, Kamu İhale Kanunu, Kamu İhale Uygulama Yöntemleri, Kamu İhale Genel Tebliği, Kamu İhale Kurumu kararları ve önemi, Türk Ceza Kanunu'nun ihale ile ilgili hükümleri hakkında bilgiler verilerek ihale süreçlerinde aksaklık yaşanmamasının önüne geçilmiş olacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu tür hizmet içi eğitim seminerlerinin halka daha verimli hizmet sunulması, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve ilgili personelin değişen kanun ve yönetmeliklerden haberdar olması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Hizmet içi eğitim programlarının sürekli olarak devam edeceğini belirten Başkan Işık, "Belediyemizde her yönden verimliliği arttırmayı, uzmanlar aracılığı ile doğru bilgiye ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi.

Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Özhan Çetinkaya ve Uzman Hasan Şahin tarafından verilen eğitimde, Belediye' nin yetkili personelleri bilgilendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Personeline İhale Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement