Belediye Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri - Son Dakika
Yerel

Belediye Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Belediye Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında taşeron firma üzerinden işe alınan personele, ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ semineri verildi.

27.08.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Bulanık Belediyesi tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında taşeron firma üzerinden işe alınan personele, 'İş Sağlığı ve Güvenliği' semineri verildi.

Belediye toplantı salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Tekin Tarhan, tarafından verilen seminerde temel iş güvenliği, iş kazaları sebepleri ve korunma yolları, kişisel koruyucu donanımlar, meslek hastalıkları, işçi ve işveren yükümlülükleri ile işçilerin ve işverenin görev ve sorumlulukları, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı gibi konularda bilgiler verildi. Dikkatsizlik, tedbirsizlik ve bilinçsizlik yüzünden meydana gelen iş kazalarının büyük oranda önlenebileceğinin vurgulandığı eğitim yaklaşık 90 dakika sürdü. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürü Selda Zırhlı, "İlçemizde sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Personellerimizin de iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sorun yaşamamaları için eğitim seminerleri düzenlememiz gerektiğini düşündük. Personellerimize eğitimler verilerek onlarında bu konuya önem vermelerini istedik. Bunun için taşeron firma tarafından personelimize seminer verildi. İnşallah iş sağlı konusunda başarılı sonuçlar alacağız" dedi.

Önümüzdeki günlerde 'İş Sağlığı ve Güvenliği' semineri devam edecektir. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement