Belediye Personeline Yangın Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Belediye Personeline Yangın Eğitimi Verildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Canik Belediyesi personeline eğitim verilip belediye binası önünde tatbikat yapıldı.

16.01.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Canik Belediyesi personeline eğitim verilip belediye binası önünde tatbikat yapıldı.

Canik Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince verilen yangın eğitimi sonunda belediye personeli için yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eğitime Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve çok sayıda belediye personeli katıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Grup Amiri Çetin Çakır tarafından verilen eğitimde, yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği anlatıldı.

Daha sonra personeli yangın söndürme konusunda bilgilendiren Grup Amiri Çetin Çakır'a Başkan Osman Genç teşekkür belgesi takdim ederek, "Her konuda düzenlediğimiz eğitim programlarıyla personelimizin sürekli gelişimini sağlıyoruz. Gelişimin temel kaynağı eğitimdir. Belediye personelinin herhangi bir yangın durumunda donanımlı bir şekilde olaya müdahale etmesi hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle eğitim çalışmalarına öncelik veriyoruz"dedi.

Eğitimde yangın tüplerinin kullanımı ve denetlenmesi konusunda bilgilendirilen personel, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda devam eden tatbikat esnasında yangın söndürmenin püf noktalarını öğrendi. Personeller itfaiye ekiplerinin kontrolünde yanan ateşi yangın tüpleri ile başarılı bir şekilde söndürdü. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Personeline Yangın Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement