Belediye Personeline Yönelik Seminer Verildi - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline Yönelik Seminer Verildi

Belediye Personeline Yönelik Seminer Verildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye personeline yönelik 'Yapım İşleri İhaleleri Kabul İşlemleri Semineri' verildi

11.09.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediyesi tarafından organize edilen 'Yapım İşlerinde Geçici Kabul İşlemleri Kesin İşlem Kabulleri ve Şantiye Defterleri Eğitim Semineri' belediyece davet edilen Sayıştay Uzman Denetçisi Tuncay Gürsen tarafından katılımcılara detaylı bir şekilde örnekli uygulamalar ile bilgi verildi.

Belediye Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi, Adıyaman Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Harran üniversitesi ile Eyyübiye, Haliliye, Viranşehir, Hilvan, Siverek, Ceylanpınar ve Birecik İlçe Belediyesi teknik personelleri ve ilgili birim personelleri katıldı.

Sayıştay Kökenli Uzman Konuşmacı Tuncay Gürsen, denetimlerde sıkça rastlanan hatalı uygulamaları gerçek örnekler vererek geniş bir şekilde anlattığı seminerde yapım işlerinde sözleşmenin imzalanması, yer teslimi ve işe başlanılmasından itibaren, işin yürütülmesindeki bütün aşamalarla ilgili hukuki bilgiler verildi. Yapı denetim işleri, hak edişlerin düzenlenmesi ve ödenmesi, geçici ve kesin kabuller ile yüklenici ve idare arasındaki tüm teknik ve hukuki ilişkiler seminerde bütün ayrıntıları ile ele alındı. Ayrıca uygulamada ortaya çıkan soru ve sorunlar ile çözüm önerileri tartışıldı.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Sayıştay uzman denetçisi Tuncay Gürsen'e seminer sonrası verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket ve gümüş işlemeli mırra takımı hediye etti. Sayıştay Uzman Denetçisi Tuncay Gürsen ise teknik katılımcılara ve özellikle gün boyunca seminere katılım gösteren İlçe Belediye Başkanı Çiftçi'ye teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Belediye Personeline Yönelik Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement