Belediye Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Belediye Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Belediye Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Tavşanlı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek kendi bünyesine ait sosyal tesisleri faaliyete geçirdi.

16.02.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek kendi bünyesine ait sosyal tesisleri faaliyete geçirdi. Murat Gazi Parkı olarak bilinen eski SSK Hastanesi'nin karşısındaki alan bundan sonra Tavşanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak hizmet verecek.

Belediye personeli ile birlikte tüm vatandaşlara kapısını açan sosyal tesisler, yeni düzenlemeyle nezih bir ortama kavuştu.

Sosyal Tesislerin işletmeciliğini ise Belediye bünyesindeki TAGTAŞ şirketi üstlendi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 3 ayrı sosyal tesis daha yapacaklarını belirterek, "Daha önce etkili faaliyet yürütemeyen Murat Gazi Parkı'ndaki tesisleri Belediyemiz bünyesinde faaliyete aldık. Burada yaptığımız tadilat ve düzenlemelerle vatandaşlarımıza nezih bir ortam sunarken, uygun ücret politikasıyla da hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler almaktayız. Murat Gazi Parkı'nın yanı sıra 3 ayrı noktaya daha sosyal tesis yapmak istiyoruz. Bu tesislerimizden biri Göbel'de, ikincisi eski meteoroloji binasında ve son olarak da Ada Mesireliği'nde bir tesisimiz hayata geçecek. Ben vatandaşlarımızdan bu tesislerimize sahip çıkmasını bekliyor ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement